Fotbal intern

Tanara care apare in clipul cu Marica s-a pozat cu iubita acestuia FIX in hotelul unde a fost prinsa! Imaginea momentului

Ciprian Marica a fost surprins alaturi de o tanara casatorita chiar de catre sotul acesteia, intr-un hotel din Cluj. Filmarea realizata in august a fost facuta publica ieri de Ziar de Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Aprilie 2020, 19:37
Data actualizarii: Vineri 01 Mai 2020, 19:55

Marica era apropiat de Florin, sotul tradat. Atacantul nationalei era vecin cu familia Muntean intr-un bloc din Mamaia. Si partenera fotbalistului, Ioana, pastra legatura cu Ana Muntean. Cele doua apar impreuna intr-o imagine viralizata astazi. Conform informatiilor publicate de wowbiz, Ana si Ioana s-au intalnit la un eveniment care a avut loc chiar in hotelul unde Marica a fost filmat alaturi de sotia lui Florin Muntean, la Cluj!

Marica si Muntean erau mai mult decat amici. Marica i-a invitat pe cei doi soti si la botezul celui de-al doilea sau copil.

  • CULMEA TUPEULUI! S-a pozat cu iubita lui Marica chiar in hotelul unde a fost prinsa cu fostul star al nationalei! Imaginea momentului

Modifică setările cookies