Atanas Trica Eugen Trica Ilie Balaci Universitatea Craiova Superliga

Atanas Trică, mesaj emoționant după primul gol în Liga 1: „Ilie Balaci, pregătește-te, de acolo de unde ești!”

Nepotul lui Ilie Balaci și fiul lui Eugen Trică este noua senzație din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Februarie 2022, 16:55
Data actualizarii: Vineri 11 Februarie 2022, 17:06

Doar de 11 minute a avut nevoie Atanas Trică (17 ani) pentru a marca primul său gol în Liga 1, împotriva lui Dinamo, 6-1. Atacantul Universității Craiova a fost aruncat în luptă în minutul 77 de către Laurențiu Reghecampf, iar în minutul 88 reușea să-l învingă pe Thomas Chesneau (22 ani) cu o lovitură de cap. 

Juniorul oltenilor a ținut să-și răsplătească antrenorul, iar după ce a înscris, cu lacrimi în ochi, s-a dus să se îmbrățișeze cu Reghecampf. Mulțumirile lui Atanas Trică nu s-au oprit aici. După terminarea partidei, atacantul a postat un mesaj emoționant pe contul oficial de Facebook, în care a ținut să-și arate prețuirea pentru coechipieri, familie, dar nu în ultimul rând, pentru bunicul său, marele Ilie Balaci. 

Atanas Trică: „Vin foarte tare din spate!”

„Aș fi egoist sa pun o poza doar cu mine după ce am marcat. În primul rând, le mulțumesc acestor băieți senzaționali, pentru cum se comportă zi de zi cu mine și pentru că îmi vor binele. 

Mulțumesc staff-ului tehnic pentru șansa acordată! Lorena Balaci, ție deja ți-am zis prea multe, te iubesc! Eugen Trică, ție la fel! Nu în ultimul rând, vreau sa îi mulțumesc celui care a avut încredere în mine întotdeauna, Cîmpeanu Cristian. Fără el nu cred ca aș fi reușit să ajung în postura de a marca într-un astfel de derby.

Nonule (n.r. - bunic în italiană), Ilie Balaci, pregătește-te de acolo de unde ești pentru ca vin foarte tare din spate și știu că mă ajuți în fiecare zi.

Va mulțumesc, suporteri ai Științei! Ați fost minunați, ca de obicei!”, a fost mesajul postat de Atanas Trică. 

Atanas Trică și-a ales numărul 88 la Universitatea Craiova, bunicul său făcând istorie cu numărul 8 pe spate. De altfel, coincidențele nu se opres aici. Tânărul jucător a izbutit să marcheze chiar în minutul 88 primul gol pentru gruparea din Bănie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!