Fotbal intern

Cu ce notă a terminat Florin Costea cursurile pentru licența UEFA C

Florin Costea visează la o carieră de antrenor și face toți pașii firești pentru a-și realiza obiectivul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 18:24
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 18:38

Florin Costea a terminat cursurile pentru licența UEFA C cu media 10. Legitimat la Viitorul Dăești (Liga a treia), fotbalistul în vârtă de 36 de ani a luat, potrivit Liga2.ro, 10 la proba practică și 10 la proba teoretică. 

Nota lui Florin Costea

”Florin Costea a terminat cursurile cu nota 10, asta îi deschide calea spre obținerea celorlalte licențe, B si A, pe care Florin vrea să le urmeze. Părerea mea este că Florin dispune de calitățile pe care un antrenor ar trebui să le aibă și în plus este și foarte preocupat de studiu, își dorește să progreseze.

Cred că va avea un viitor frumos în antrenorat și îi urez multa baftă, mă bucur că eu am fost cel care i-am deschis calea în viitoarea carieră de antrenor”, a declarat pentru Liga2.ro Gabi Mangalagiu, șeful Comisiei Tehnice a AJF Vâlcea.

3,5 milioane de euro a valorat Florin Costea 

Florin Costea a debutat CSM Râmnicu Vâlcea, de unde a fost cumpărat de Universitatea Craiova în ianuarie 2005, cu 500.000 de euro. A excelat la fosta formație a lui Adrian Mititelu, iar apoi a semnat cu FCSB în august 2011. A făcut parte din lotul naționalei o perioadă, însă ghinionul accidentărilor i-a influnețat decisiv cariera. Costea ajunsese să valoreze la FCSB 3,5 milioane de euro!

După transferul din 2013 la CFR Cluj, formație la care a activat până în 2015, vâlceanul a semnat cu Arsenal Tula (Rusia). A mai jucat la FC Zacko (Irak), unde a fost antrenat de Ilie Stan. După ce a jucat din 2019 la Atletic Bradu, echipă din Liga 3, fostul intrnațional a semnat în 2020 cu Viitorul Dăești, formație la care joacă și în prezent, în Liga 3.

Modifică setările cookies