L-au trimis sa antreneze juniorii! Decizia luata de Federatia argentiniana, dupa dezastrul de la Mondial

Argentina Campionatul Mondial Cupa Mondiala Jorge Sampaoli Cupa Mondiala 2018
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Iulie 2018, 10:58
Data actualizarii: Marti 10 Iulie 2018, 11:02

Vezi si - BREAKING NEWS | Benzema si-a anuntat si el plecarea de la Real Madrid: "Am fost mandru sa apar emblema clubului". Unde va juca

Selectionerul Argentinei, Jorge Sampaoli, a fost insarcinat sa conduca reprezentativa Under-20 a tarii sale la turneul de la L'Alcudia (Spania), a anuntat Federatia argentiniana de fotbal (AFA), care va evalua ulterior activitatea antrenorului.

Presedintele AFA, Claudio Tapia, insotit de prim-vicepresedintele federatiei, Daniel Angelici, au avut luni o reuniune de o ora cu Jorge Sampaoli, la centrul de pregatire de la Ezeiza, in cursul careia au fost analizate "prestatia si performantele selectionatei nationale la ultima Cupa Mondiala, care se disputa in Rusia".

"Totodata, in conformitate cu acordul dintre parti si metodologia de lucru aplicata pana in prezent, Jorge Sampaoli va fi insarcinat sa conduca reprezentativa Under-20 la turneul care va disputa la L'Alcudia, Valencia, la finele lunii iulie, in locul lui Sebastian Beccacece, la serviciile caruia s-a renuntat", a explicat AFA intr-un comunicat.

Federatia argentiniana a adaugat ca la viitoarea reuniune a Comitetului Executiv al AFA, programata la finele acestei luni, conducatorii vor efectua o evaluare comuna a activitatii de pana acum a selectionerului, pentru a fi luata o decizie in privinta viitorului acestuia la carma nationalei "Albiceleste".

Selectionata Argentinei a avut o prestatie dezamagitoare la Cupa Mondiala 2018, calificandu-se cu mari emotii in optimile de finala, unde a fost invinsa apoi de Franta (4-3).

Turneul Under-20 de la L'Alcudia se va desfasura intre 28 iulie si 8 august.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!