Fotbal intern

CSA Steaua nu se refuză. Ce spune un fost fotbalist de la FCSB

Marian Pleașcă a abordat și un subiect dezbătut pe larg: CSA Steaua sau FCSB? Cine e continuatoarea Stelei?

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 12:29
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 12:49

Marian Pleașcă, acum component al formației Pandurii, echipă care evoluează în eșalonul al treilea, și-a spus părerea privind disputa dintre FCSB și CSA Steaua. 

Fost fundaș dreapta la FCSB în perioada 2016-2018, Marian Pleașcă (30 de ani) a strâns o selecție și în echipa națională a României. În urmă cu zece ani valora 650.000 de euro, potrivit Transfermakt, cea mai mare cotă de piață atinsă în carieră, și era perceput drept unul dintre cei mai valoroși fundași dreapta din primul eșalon.

FCSB, fosta echipă a jucătorului care acum evoluează la Pandurii, are șanse la titlu, aflându-se la două puncte în spatele celor de la CFR Cluj, iar în eventualitatea în care lupta s-ar da la fotofiniș, în ultima rundă a play-off-ului Ligii 1 partida FCSB - CFR se joacă la București. 

Marian Pleașcă ar juca la CSA Steaua 

Gigi Becali și MM Stoica insistă să se joace pe Ghencea, însă reprezentanții clubului militar nici nu vor să audă. În prezent, pe Ghencea evoluează doar CSA Steaua, formație aflată în playoff-ul eșalonului secund.

Marian Pleașcă și-a exprimat o opinie clară în privința unui subiect întors pe toate fețele. "Părerea mea e că FCSB e continuatoarea Stelei. Steaua a apărut de câțiva ani. Suporterii aceia au ținut cu FCSB și acum țin cu Steaua. Unde au fost până acum? Dacă era să fie așa, trebuia să rămână ei în Liga 1 și FCSB să fie dezafiliată.

Asta a ținut doar de câțiva judecători ca unii să se numească Steaua și alții FCSB. Sincer, mă depășește", a spus Pleașcă, potrivit prosport.ro.

Fundașul dreapta pretinde că dacă i-ar ivi ocazia să joace pentru CSA Steaua, ar accepta/

"De ce să nu accept? Eu mi-am spus doar părerea care e Steaua și care e FCSB. M-aș duce cu drag acolo. Sunt jucător profesionist. Dacă decid suporterii, nu mă duc", a conchis Pleașcă.

CSA Steaua e pe locul 4 în playoff-ul Ligii a doua, cu 46 de puncte. Echipa antrenată de Daniel Oprița nu are drept de promovare. Lider e Petrolul Ploiești, formație pregătită de Nicolae Constantin. "Lupii galbeni" au strâns 59 de puncte.

Modifică setările cookies