Gica Hagi Fotbal intern

"Cruyff mi-a spus de ce nu am castigat in '94! Am inteles dupa un an la Barca de ce!" Hagi a intrat in TOP 100 jucatori la Mondial

Hagi a fost numit de L'Equipe, unul dintre cele mai mari ziare de sport din lume, in top 100 jucatori de la Mondial.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Iulie 2014, 19:28
Data actualizarii: Vineri 11 Iulie 2014, 19:32

In clasament, peste Hagi este Stoicikov, legenda Bulgariei, care in 1994 a jucat finala mica la Mondialul din SUA.

Romania s-a oprit atunci in sferturi, dupa ce a fost invinsa de Suedia, la penaltyuri.

"Ma bucur ca anii au trecut, dar au ramas faptele, ca sunt pus langa cei mai mari sportivi ai lumii, dar la reusitele mele a contribuit si generatia mea. Ambitia de a fi cel mai bun m-a impins pana atunci.", a spus Hagi pentru DigiSport.

"Am participat la multe turnee mondiale si europene, dar acolo, in America, am fost printre cei mai buni. Cruyff mi-a spus, personal, ca am fost cei mai buni si ca n-am castigat pentru ca am alergat prea mult. Atunci nu l-am inteles. Abia dupa un an petrecut la FC Barcelona am realizat de ce el avea mare dreptate. Important este ca ne-am batut cu orice nationala, ca am facut performante care au ramas in istorie. Sunt mandru cu ce am realizat."

"Stoicikov imi este prieten, nu se pune problema ca este deasupra mea. Eu am avut alte capitole, spre exemplu, la care am fost peste el, cel mai frumos gol din UEFA Champions League, cel cu Monaco. Important este ca sunt acolo, cu ei", a declarat Hagi la DigiSport.

Modifică setările cookies