Cristi Balaj CFR Cluj Conference League Slavia Praga Fotbal intern

EXCLUSIV Cristi Balaj a anunțat când ar putea reveni Debeljuh! Mesaj pentru fanii lui „U” după victoria cu Slavia Praga

CFR Cluj a obţinut o victorie nesperată cu Slavia Praga, scor 1-0 (1-0), joi seara, pe Eden Arena din Praga, în Grupa G a Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 00:50
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 01:01

La finalul partidei, Cristi Balaj, președintele ardelenilor, l-a lăudat pe Janga pentru gol și le-a transmis un mesaj iubitorilor fotbalului din Cluj.

„Nu s-au așteptat să fie introdus (n.r. - Janga), noi îi cunoaștem calitățile... vorbeam că nu avem atacanți, avem atacanți. Malele l-ați văzut la Argeș de execuții avea și ce prestații. Pe Janga îl știam pentru că îl urmăream de mult timp. Îl mai avem pe Buș, pe Birligea, jucătorul U21 al nostru care se simte mult mai bine pe poziție de vârf decât pe bandă unde joacă și îl folosim când îl punem în locul lui Petrila. Yeboah... în iarnă va reveni și Debeljuh, pentru că deja a început să facă alergări în apă, deci va reveni în curând și el.

Balaj, îndemn la unitate

Un singur aspect aș vrea să punctez. Ei au avut suporterii alături de ei și acest lucru i-a împins de la spate. Noi jucăm mai bine acasă alături de fani...

Avem nevoie de fani să fie alături de noi la meciurile de pe teren propriu, avem nevoie chiar și de fanii lui U Cluj, pentru că noi când jucăm în Europa reprezentăm România și reprezentăm Cluj și datorită nouă se ajunge să se vorbească și despre „U ”și despre rivalitatea dintre echipe. Dacă în Craiova una dintre echipe ar fi ajuns în această fază a competiției nu cred că s-ar fi pus problema ca stadionul să nu fie full meci de meci”, a spus Cristi Balaj la PRO ARENA.

Chiar dacă a câștigat meciul cu Slavia Praga, CFR Cluj a rămas pe ultimul loc în grupa de Conference League. Toate cele patru echipe sunt la egalitate, cu câte patru puncte.

Pentru CFR Cluj urmează returul cu Slavia, programat joia viitoare, de la 19:45, pe PRO ARENA și VOYO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies