FCSB Florin Gardos Gigi Becali Fotbal intern

"Clubul a devenit o jucărie, nu are personalitate". Un dublu campion cu FCSB deplânge situația în care a ajuns echipa

Unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a FCSB-ului deplânge situația în care a ajuns vicecampioana României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Martie 2023, 11:43
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2023, 12:10

Florin Gardoș a vorbit despre strategia de comunicare pe care o are clubul cu suporterii, cu presa, dar și cu foștii fotbaliști, explicând că aceasta nu se ridică la nivelul pretențiilor echipei. 

"Clubul ar trebui să fie mai deschis. De fapt, totul ar trebui să fie mai deschis acolo, și față de suporteri, și față de noi, cei care am jucat acolo. Vorbeam recent cu Szukala, noi locuim aproape unul de celălalt, și îi spuneam că suntem, practic, ai nimănui! 

Dacă vreau să-l iau pe băiețelul meu de 5 ani și să-i arăt unde am jucat eu, n-am unde să-l duc. În Ghencea nu existăm, n-avem nicio legătură, nu suntem recunoscuți. Arena Națională e stadionul țării, nu are o personalitate stelistă. 

Iar la FCSB n-a fost niciodată vreo acțiune, n-am fost chemați la niciun meci. Mai ales că eu am rămas cu FCSB, în timp ce alți foști jucători - Miu, Ogăraru - s-au dus către CSA. Adică, nu vrei un pic să ne atragi, să ne vadă lumea? Din păcate, clubul a devenit o jucărie (n.r. - a patronului Gigi Becali)", a declarat Gigi Becali, potrivit gsp.ro

Florin Gardoș a revenit în fotbal
 

Florin Gardoș, fostul internațional în vârstă de 34 de ani, a semnat un contract cu Sparta Râmnicu Vâlcea, pentru care a debutat în etapa din week-end a Ligii a 4-a Vâlcea.

Fundașul a jucat 70 de minute pentru liderul campionatului județean în victoria de sâmbătă, 3-1 cu Minerul Berbești.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!