"Ciudat!" Un fost antrenor al FCSB, contrariat de transferurile pregătite de Gigi Becali

Gigi Becali FCSB Nicolae Dica Fotbal intern Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 10:10
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 10:12

FCSB este lider autoritar în Superliga, iar Gigi Becali a anunțat că vrea să facă unele transferuri care să întărească echipa, pentru a putea face față în Liga Campionilor.

Patronul FCSB-ului a trecut pe lista de transferuri nume cu greutate din fotbalul autohton.

Louis Munteanu, Denis Alibec sau Alex Mitriţă se află pe lista lui Gigi Becali, însă Nicolae Dică este de părere că strategia patronului este una greșită, deoarece FCSB are fotbaliști buni pe posturile pe care vrea el să aducă jucători.

"Îl ai deja pe Coman, îl ai pe Tavi Popescu, aduci acum şi Louis Munteanu, aduci Alibec, aduci Mitriţă... Ciudat. Poate vrea să facă două echipe, una pentru campionat, alta pentru cupele europene", a spus Nicolae Dică, la Orangesport.

Gigi Becali a pus ochii pe Otele

Deși recunoaște că îl vrea pe Mitriță, patronul FCSB recunoaște că nu îi va fi ușor să aducă în București vedeta oltenilor.

"Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând. 

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu?", a spus Becali, la Primasport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!