Ciprian Marica isi face academie de fotbal si inchiriaza doua terenuri de la Ilie Nastase | FOTO

Ciprian Marica isi face academie de fotbal si inchiriaza doua terenuri de la Ilie Nastase | FOTO

Fostul atacant va fi patron de club de seniori in Constanta si proprietar de scoala de fotbal in Bucuresti.
 

In iulie 2018, Ciprian Marica a cumparat marca "Farul Constanta", care s-a vandut la licitatie cu 41.300 de euro, dupa o discutie pe care a avut-o cu Mircea Lucescu. Dupa ce a incercat o asociere nereusita cu omul de afaceri Nicolae Sarcina, pentru a muta Luceafarul Oradea in orasul dobrogean sub denumirea "FC Constanta", Marica s-a inteles cu echipa fanilor constanteni, SSC Farul Constanta, a cedat marca si a investit aproape jumatate de milion de euro in clubul din Liga 2.

Marica, care are afaceri in imobiliare, turism, start-up-uri si in atragerea de fonduri europene pentru zonele defavorizate, isi va deschide o academie de fotbal in Bucuresti, el inchiriind deja doua terenuri de la Ilie Nastase in Baza Sportiva "Vointa", pe care le va moderniza. Marica a absolvit si un curs de management sportiv organizat de unul dintre cluburile la care a activat, Schalke 04, si este fondatorul Ciprian Marica Foundation. 

 "De curand, i-am inchiriat terenurile de fotbal de la Vointa lui Ciprian Marica, care vrea a faca academie de fotbal acolo. Fostul teren de iarba il va face cu suprafata sintetica, iar cel de zgura va fi reconditionat. L-am luat pe domnul Marica sa faca fotbal si gradinita, o facem impreuna. Vrem sa facem si o gradinita sportiva olimpica, pentru ca am vazut ca Guvernul are niste proiecte (n.r. - Guvernul va acorda, din 2019, un ajutor de stat nerambursabil de pana la 500.000 euro din cheltuielile eligibile, pentru constructia si/sau infiintarea, amenajarea si dotarea gradinitelor olimpice cu profil sportiv). O sa facem si o gradinita", a dezvaluit Ilie Nastase pentru Sport.ro.  

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Programarea pentru vaccinarea cu Pfizer, reluată de sâmbătă. Câte persoane vor putea primi serul
BRAT

Modifică setările cookies