Ciprian Marica îl susține pe Gigi Becali. "E rușinos, e inimaginabil!"

Stadion Steaua Ciprian Marica FCSB Gigi Becali Fotbal intern Ciprian Marica
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Noiembrie 2021, 10:03
Data actualizarii: Miercuri 03 Noiembrie 2021, 10:20

Ciprian Marica a abordat un subiect care stârnește nenumărate discuții aprinse în fotbalul românesc.

Gigi Becali și cei de la FCSB și-au exprimat în dese rânduri intenția de a juca pe arena din Ghencea, unde acum evoluează în Liga 2 formația lui Daniel Oprița, CSA Steaua, însă s-a lovit mereu de refuzuri. 

Fost jucător și la FCSB, Ciprian Marica a evoluat într-un campionat, Bundesliga, la Stuttgart și Schalke, unde arenele formațiilor din campionat sunt folosite, de multe ori, și pentru concerte, dar și pentru meciuri din alte sporturi. Marica, fost căpitan al naționalei, susține că arena din Ghencea ar trebui folosită și de vicecampioana FCSB, dar și de alte formații.

  • Ciprian Marica

Marica, revoltat

„Trist şi numai la noi se poate întâmpla aşa ceva! Avem stadioane noi, cum e cazul arenei din Ghencea. Avem Arcul de Triumf şi vedem că Steaua (nr: - FCSB) joacă la Buzău! Este inimaginabil şi incredibil!

Rapid la Mioveni! Este de condamnat… Aceşti oameni care ţin arenele practic închise şi nu mai joacă doar cine vor muşchii lor. Sunt de condamnat şi trebuie să se întâmple ceva! Domnilor, daţi drumul la stadioane, că nu le-aţi făcut din banii voştri.

Sunt din banii oamenilor! Oricine plăteşte are voie să joace pe aceste stadione! E ruşinos că nu deschidem arenele decât pentru unii sau pentru ceilalţi. Arenele sunt pentru toţi oamenii şi pentru toate echipele care îşi doresc să joace acolo şi care plătesc”, a spus Ciprian Marica, potrivit as.ro.

  • Noul stadion Steaua a costat aproape 100 de milioane de euro și are 31.254 de locuri.

Șeful MTS a explicat ce se întâmplă cu arena Arcul de Triumf

FCSB nu poate evolua nici pe un alt stadion modern din București, Arcul de Triumf.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că echipele de fotbal nu pot juca pentru moment pe Stadionul Arcul de Triumf, construit cu ocazia organizării EURO 2020 la Bucureşti, deoarece lipsesc "una sau două semnături" în condiţiile în care România nu are încă un nou Guvern.

"În momentul de faţă Stadionul Arcul de Triumf este dat în această lună în administrarea Federaţiei Române de Rugby. Pentru că aveau nişte meciuri, aşa că le-am dat în folosinţă gratuită în luna noiembrie. Nu pot juca şi alte echipe acolo pentru moment, pentru că noi trebuie să facem un Centru Naţional Sportiv (n.r. - Complex Sportiv Naţional) acolo şi mai sunt una sau două semnături de luat. Pentru că noi prin MTS direct nu putem să dăm stadionul în chirie şi să încasăm bani. După aceea putem da drumul la toate activităţile. Să avem şi Guvern pentru că de o lună şi ceva... Nu avem ce să facem dacă nu vine altcineva (n.r. - alt Guvern)", a afirmat ministrul.

FCSB și Rapid au făcut solicitare la finalul lunii iulie să joace pe Arcul de Triumf. Arena Națională a fost închisă în perioada 7-17 octombrie, când a găzduit un turneu internațional de Dota 2, dedicat pasionaților de jocuri video.

  • 36.926.880 milioane de euro costat construcția stadionului de lângă Parcul Herăstrău
  • Capacitate: 8.207 locuri
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!