Ciprian Marica e contrariat de decizia luată de Florinel Coman: "Greu de înțeles!"

Ciprian Marica FCSB Florinel Coman Fotbal intern Ciprian Marica, fost atacant al echipei naționale / Foto: Captură PRO TV.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 23:30
Data actualizarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 23:35

Florinel Coman (26 de ani) a decis să se despartă de FCSB în vară și să semneze un contract cu Al-Duhail din Qatar.

Mutarea a stârnit o adevărată dezbatere în spațiul public, iar Ciprian Marica, fost internațional român, s-a declarat dezamăgit de alegerea lui Coman.

Marica a criticat și situația din fotbalul românesc, punctând faptul că lipsa valorilor îi determină pe jucători să ia decizii exclusiv bazate pe bani.

"Mutarea lui (n.r. - Florinel Coman) în Qatar e greu de înţeles, asta pentru că avem pretenţii şi ne aşteptăm ca jucătorii noştri să se ducă la echipe importante din Vest şi să ne reprezinte ţara, să repună pe tapet fotbalistul român, aşa cum e cazul lui Drăguşin.

Pe de altă parte ne-am distrus valorile, nu mai avem valori, nu mai sunt apreciate şi cumva şi jucătorii îşi dau seama că singurul lucru care mai contează sunt banii. Nu pot să-i judec dacă ei aleg să meargă într-o ţară pentru bani", a spus Ciprian Marica, potrivit as.ro.

Coman, golgheterul Ligii 1, s-ar fi înțeles deja cu Al-Duhail, echipa din Qatar fiind dispusă să achite clauza de cinci milioane de euro.

Două milioane pe sezon ar urma să câștige Florinel Coman, ceea ce înseamnă că pentru cei patru ani de contract ar încasa aproximativ 10 milioane de euro, incluzând bonusuri.

Cotat la șase milioane de euro de site-urile de specialitate, Florinel Coman a adunat 36 de meciuri în tricoul FCSB-ului în acest sezon, reușind să marcheze 18 goluri și să ofere 11 pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!