CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de Otto Hindrich

Fotbal intern Otto Hindrich
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 20:20
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 20:26

Campioana României face modificări de lot pentru sezonul viitor.

Portarul cu origini maghiare a fost cedat, sub formă de împrumut, la Kisvarda, locul 2 din campionat, în schimbul sumei de 250.000 de euro. Contractul conține și o clauză pentru transferul definitiv al jucătorului, la finalul sezonului viitor. 4.500 de euro pe lună va încasa Hindrich la noul său club.

Balaj a confirmat mutarea pentru PRO ARENA

  • Otto Hindrich

„Este un portar foarte bun, sunt sigur că va crește foarte mult. Era important pentru el și pentru noi să aibă jocuri în picioare. Condiția cea mai importantă din contractul acestui împrumut a fost să ne asigurăm că va avea un minimum de meciuri în care va apăra.

Este vorba despre o echipă din Ungaria, Kisvarda, care a terminat campionatul pe locul 2 și va juca în cupele europene. Cel mai important a fost să ne asigurăm că el, în această perioadă importantă, având 19 ani, va continua să apere.

Este un împrumut simplu. Au fost anumite condiții financiare mulțumitoare pentru club, dar cel mai important aspect a fost că am pus clauza prin care ne asigurăm că va juca un minimum de meciuri.

Ne ajuta la respectarea regulii U21, dar ne descurcăm. Avem jucători care pot îndeplini obligația”, a declarat Balaj la Pro Arena. În vârstă de 19 ani, Otto Hindrich e un portar de 1,93 m. 

  • Dublu campion al României cu CFR Cluj, Otto Hindirch este cotat de transfermarkt la 600.000 de euro
  • 20 de meciuri la CFR Cluj și alte 20 de meciuri la SSU Poli Timișoara, în cariera sa, strângând 21 de partide fără gol primit și 34 de goluri încasate.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!