FOTO EXCLUSIV Cele mai tari imagini de la antrenamentul Generației de Aur. Cum au fost surprinși Răducioiu & ”Fiara” Lăcătuș. Panduru și-a etalat gambele

Generatia de aur Fotbal intern Adrian Ilie, Ioan ANdone / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 13:30
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 13:29

Meciul de adio al Generației de Aur e sâmbătă, 25 mai 2024.

Generația de Aur va evolua în weekend pe Arena Națională. Cel mai mare stadion al țării e deja sold-out. Partida dintre foștii internaționali români și vedetele din fotbalul internațional va fi transmisă pe PRO TV.

Cele mai tari imagini de la antrenamentul Generației de Aur. Cum au fost surprinși Răducioiu & ”Fiara” Lăcătuș. Panduru și-a etalat gambele

Generația de Aur se pregătește intensiv de meciul de adio. La antrenamentul foștilor internaționali a fost și fotoreporterul PRO TV Gabi Chirea, care i-a surprins în cele mai inedite ipostaze pe Marius Lăcătuș, Basarab Panduru sau Florin Răducioiu, Ionuț Lupescu și Jean Vlădoiu.

  • Generația de Aur / Foto - Gabriel Chirea

”Am vorbit cu un preparator fizic, urmează să îmi facă un program de pregătire ținând cont de vârsta pe care o am, aproape 54 de ani! Nu mai sunt așa iute, au trecut vremurile. 

Cu siguranță vor fi lacrimi, vor fi lacrimi de bucurie! Din păcate, în '94 au fost lacrimi amare. Am emoții, știi de ce? Am fost de atâtea ori pe Arena Națională, acest stadion superb, și mi-am zis că aș vrea să mai joc și eu o dată un meci și să dau un gol, chiar mi-aș dori să marchez.

O să vină băieții mei, i-am invitat pe ei, pentru că din păcate nu m-au văzut jucând. Cred că va fi cu siguranță un eveniment de neuitat, noi suntem o generație de neuitat. Nu se va pune praful pe noi niciodată pentru această performanță”, spunea Florin Răducioiu în urmă cu trei luni pentru PRO TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!