Fotbal intern

Ce suspendare a primit fotbalistul din Romania care a recunoscut senin: "Pariez, care e problema?! Fac biletul acasa si-l baga un prieten". A jucat in Liga I

Valentin Barbulescu, de la Sportul Snagov, formatie din liga a doua, a fost suspendat si amendat de Comisia de Disciplina a FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Februarie 2019, 10:32
Data actualizarii: Marti 19 Februarie 2019, 10:41

Mihai Vodut a fost dat afara de Viitorul pentru ca a pariat, dar a scapat de suspendare. El s-a transferat in Israel, la Beitar Ierusalim. Nu la fel de norocos a fost si Valentin Barbulescu (33 de ani), de la Sportul Snagov.

Barbulescu, 4 luni pe bara si amendat cu 15.000 RON


In luna decembrie, Valentin Barbulescu a recunoscut intr-un interviu acordat jurnalistului Costin Stucan ca pariaza si ca nu vede nimic gresit in asta.

"Pariez, care e problema?! Mi se pare putin deplasata treaba asta cu interzisul pariurilor. Daca eu pariez pe Germania, Anglia, Franta, ce treaba are?! E caz penal daca pariez pe prorpria echipa, da, dar daca eu pariez pe meciuri din strainatate?! Fac biletul acasa si un prieten il baga. Niciodata nu am castigat, poate o singura data 100 sau 200 de lei", a spus.

Acum, Barbulescu s-a ales cu o suspendare. Comisia de Disciplina a FRF l-a pedepsit pentru urmatoarele 4 luni si l-a amendat cu 15.000 lei.

Valentin Barbulescu a mai jucat la Berceni, Chiajna, Petrolul, Damila Maciuca, Ramnicu Valcea, Sageata Navodari, Metalul Resita, Juventus Bucuresti si Scolar Resita.


Modifică setările cookies