Fotbal intern

Ce pensie are, de fapt, Dumitru Dragomir. "Nici de acești bani nu mă ating!"

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit suma care-i intră în fiecare lună în cont de la Casa de Pensii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 18:08
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 18:19

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, nu se ferește să vorbească despre banii săi.

Ce pensie are, de fapt, Dumitru Dragomir

Dacă alți oameni de fotbal evită elegant sau într-un mod grosolan subiectul, "Corleone" e în largul lui când vorbește  despre partea financiară.

Fost conducător la FCM Brașov sau Victoria București, Dragomir a fost mulți ani în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, înainte ca forul intre sub aripa lui Gino Iorgulescu. 

Pasionat de afacerile imobiliare, Dragomir a investit în multe terenuri din București și a ajuns să facă profit. Deține un hotel pe care îl conduce fiul său, Bogdan Dragomir, și a pus pe picioare și business-uri legate de organizarea unor evenimente. 

Ce pensie are, de fapt, Dumitru Dragomir

Invitat la Kanal D, Dumitru Dragomir a vorbit și despre pensia sa în contextul în care mulți oameni din fotbal care nu-l au la inimă pretindeau, în trecut, că ar fi avut o pensie mult mai mare. 

”Eu mereu am spus adevărul, pentru că nu știu să mint. Așa că nu am de ce să mă feresc nici acum. Am o pensie de aproximativ 120 de milioane de lei (n.r.: - 1.200 RON) și mai aveam o pensie de 7.200 de lei, pensia specială din Parlament, dar pe care mi-au tăiat-o acum jumătate de an.

Era bine să fi avut în continuare acești bani, dar asta este. Oricum, nici de acești bani, v-am spus, cam 120 de milioane nu mă ating”, a povestit Dumitru Dragomir, la Kanal D.

Modifică setările cookies