VIDEO EXCLUSIV Ce fotbaliști români l-au dat pe spate pe Jose Mourinho: ”Un fenomen” / ”L-am admirat”

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 17:15
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 17:14

Jose Mourinho (61 de ani) a antrenat ultima dată la AS Roma, în ianuarie 2024.

Liber de contract în clipa de față, Jose Mourinho va dirija echipa World Stars din cadrul evenimentului ”Meciul de adio al Generației de Aur” de sâmbătă, de la ora 20:30, transmis la Pro TV și pe VOYO.

Ce fotbaliști români l-au dat pe spate pe Jose Mourinho: ”Un fenomen” / ”L-am admirat”

Într-un interviu pentru Pro TV, Jose Mourinho a fost întrebat despre fotbaliștii români care l-au fascinat. Degajat, antrenorul lusitan a evidențiat că Gică Popescu a fost un ”profesionist desăvârșit”, iar Gică Hagi, un ”jucător fenomenal”.

”The Special One” nu l-a uitat însă nici pe Helmut Duckadam, eroul de la Sevilla care a parat patru lovituri la loteria penalty-urilor din finala Cupei Campionilor Europeni (Steaua - FC Barcelona 0-0, 2-0 d.l.d.).

”Cred că fotbalistul din România pe care l-am remarcat a fost Gică Popescu. L-am admirat. Un profesionist desăvârșit. A fost un jucător bun.

Admir mulți jucători români. Dacă mă întrebați despre amintirile mele favorite, mă gândesc la Duckadam. Acea finală... Mi-a rămas în minte. 

Toți acești oameni (n.r. din Generația de Aur) mi-au rămas în minte. Hagi a fost un reper. Jucător fenomenal!”, a spus Jose Mourinho.

Generația de Aur - World Stars

Meciul care se va juca pe Arena Națională începe la 20:30 și până acum s-au vândut aproape toate biletele pe cel mai mare stadion al țării. 

Componenții Generației de Aur se antrenează în fiecare zi pe arena Arcul de Triumf și trag tare pentru a fi în cea mai bună formă la ora meciului. 

Adversarii tricolorilor în confruntarea de sâmbătă vor fi antrenați de Jose Mourinho, iar echipa va fi formată din foști colegi ai tricolorilor de la formațiile la care au activat în străinătate. 

TOATE DETALIILE MECIULUI - AICI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!