Ce problemă a depistat Dan Petrescu înaintea meciului Generației de Aur: ”Uite aici să vedem ce se va întâmpla!”

Dan Petrescu Generatia de aur Meciul de adio Superliga Dan Petrescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 18:10
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 18:09

Meciul de adio al Generației de Aur împotriva echipei World Stars, formată din legende din fotbalul internațional, e sâmbătă, de la 20:30, în direct la Pro TV și pe VOYO.

Convocat pentru prima dată la echipa națională în 1989, sub comanda lui Emeric Ienei, la 21 de ani și trei luni, fostul fundaș lateral Dan Petrescu a bifat 95 de apariții la prima reprezentativă și a reușit să-și treacă numele pe tabelă de 12 ori.

La mondialul din '94, Dan Petrescu a fost integralist în toate cele cinci confruntări ale României, iar spre sfârșitul anului 2000 s-a retras de la națională.

Ce problemă a depistat Dan Petrescu înaintea meciului Generației de Aur: ”Uite aici să vedem ce se va întâmpla!”

Dan Petrescu va lua parte la confruntarea din weekend, iar la conferința de presă premergătoare evenimentului a ironizat situațiile foștilor internaționali români, menționând că vor fi mai mulți antrenori pe teren decât jucători.

”E clar că nu vom mai fi ce am fost. Lumea știe asta. Dar cei care vin cred că vin pentru ce a însemnat această generație, care a adus rezultate extraordinare. Sper să fie o seară frumoasă.

Toți ne-am antrenat și vrem să arătăm cât de cât, dar va fi greu. Mai ales că adversarii sunt mult mai tineri și parcă arată mai bine. Sper să nu fie așa răi cu noi, iar noi să știm să ținem de minge, pentru că aveam calitatea asta. Avem posesie bună.

Erau jucători buni, care jucau la un nivel bun. Toți jucam în campionate mari. Azi joacă în liga a doua din Italia. Am făcut un grup extraordinar, eram uniți. Iar antrenorul, unul extraordinar, a știut să ceară exact ce trebuie. Dar fără jucători de valoare nu ai cum să câștigi.

Problema e că sunt prea mulți antrenori pe teren. Să vedem cine mai joacă, că de antrenat antrenăm”, a spus Dan Petrescu.

Generația de Aur - World Stars

Meciul care se va juca pe Arena Națională începe la 20:30 și până acum s-au vândut aproape toate biletele pe cel mai mare stadion al țării. 

Componenții Generației de Aur se antrenează în fiecare zi pe arena Arcul de Triumf și trag tare pentru a fi în cea mai bună formă la ora meciului. 

Adversarii tricolorilor în confruntarea de sâmbătă vor fi antrenați de Jose Mourinho, iar echipa va fi formată din foști colegi ai tricolorilor de la formațiile la care au activat în străinătate. 

TOATE DETALIILE MECIULUI - AICI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!