"Agentul mi-a confirmat interesul lor!" Prima reactie a lui Balint dupa anuntul ofertei din Anglia! Ce a spus antrenorul

"Agentul mi-a confirmat interesul lor!" Prima reactie a lui Balint dupa anuntul ofertei din Anglia! Ce a spus antrenorul

Antrenorul lui UTA Arad este dorit in Championship de catre Sheffield Wednesday. 

22:15 Laszlo Balint a vorbit despre interesul lui Sheffield Wednesday: "Sheffield? Nu stiu despre ce vorbiti! E adevarat, sunt niste zvonuri, niste contacte, l-am insarcinat pe Bogdan, asta este sarcina lui. Eu sunt sub contract, imi fac treaba la UTA. Daca e sa se concretizeze ceva, vom analiza.

Eu o sa fiu sincer, am avut o discutie cu Bogdan, mi-a confirmat interesul lor, dar e la nivel de contacte preliminare. El poate detalia totul. I-am zis ca ma interesez la detalii cand capata nuante concrete, din respect pentru clubul pe care il antrenez", a spus Laszlo Balint pentru DigiSport.


20:18 Bogdan Apostu, impresarul lui Balint, a confirmat negocierile cu Wednesday: "Suntem in contact cu cei de la Sheffield. Eu l-am dus si pe Sergiu Bus acolo, am pastrat o legatura foarte buna cu ei. Am si o relatie foarte buna cu un agent care intermediaza mutarile clubului.

In acest moment, negociaza cu un antrenor important, cu experienta, iar in cazul in care negocierile nu vor ajunge la un consens, Balint e primul pe lista. Va dati seama ca ar fi o mutare importanta pentru noi, pentru cariera lui. Ne bucuram sa vedem ca exista interes la acest nivel". (gsp.ro)
____________________________________________________________________________________
Echipa este pe locul 23 in Liga a 2-a din Anglia si a ramas fara antrenor dupa startul slab de sezon. Conducerea lui Wednesday tocmai l-a demis pe Garry Monk, care acumulase doar 6 puncte in 11 etape. Pe lista caselor de pariuri din Anglia a aparut si Balint, ale carui sanse de a fi numit manager la Sheffield au primit cota 14!

Alaturi de antrenorul roman, mai apar cu sanse Crisophe Galtier, Edin Terzic, Franco Varrella sau Tony Pulis. Ultimul este favorit sa fie numit la Wednesday, avand o experienta uriasa in primele doua ligi din Anglia. 

"Balint are o cota foarte mare sa o antreneze pe Sheffield, avand in vedere ca a petrecut aproape toata perioada de antrenorat in diviziile inferioare din Romania, cu exceptia celor 10 meciuri din acest sezon de Liga 1.

In varsta de 41 de ani, a condus sapte echipe diferite in tot atatia ani, iar toate au fost din Romania.

Un fapt amuzant este ca atunci cand Balint era jucator, el a evoluat sub conducerea fostului fundas de la Sheffield, Dan Petrescu, la Unirea Urziceni", a scris The Star despre Laszlo Balint. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Start vot alegeri parlamentare 2020. S-au deschis urnele în Noua Zeelandă: românii din diaspora aleg senatorii şi deputaţii
BRAT

Modifică setările cookies