Descindere a Directiei Nationale Anticoruptie la sediul Federatiei Romane de Fotbal in aceasta dimineata! Ce au solicitat procurorii
Miercuri 14 Martie 2018, 14:05

Descindere a Directiei Nationale Anticoruptie la sediul Federatiei Romane de Fotbal in aceasta dimineata! Ce au solicitat procurorii

Acuzatiile lui Razvan Burleanu la adresa lui Ionut Lupescu ar fi fost motivul.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Directia Nationala Anticoruptie a descins astazi la sediul Federatiei Romane de Fotbal. Conform Digi Sport, procurorii ar fi solicitat contracte din perioada 2008-2010 cand Mircea Sandu era presedintele FRF iar unul dintre principalii candidati de la alegerile din luna aprilie, Ionut Lupescu, era director general.

Interventia DNA vine dupa actualul presedinte al Federatiei, Razvan Burleanu, a acuzat in ultimele saptamani anumite contracte din acea perioada, numind "Federatia Romana de Comisioane" intamplarile din acea perioada. Din informatiile Sport.ro, procurorii DNA se afla in acest moment la sediul Federatiei.

"Vom merge in Comitetul Executiv cu faptele pe care le-am descoperit, apoi sa intervina procuratura, noi vom prezenta dovezile pe care le avem!" a declarat Razvan Burleanu astazi la PRO X.