Bogdan Lobont Cristi Borcea Dinamo Fotbal intern

VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonț și omul de fotbal care l-a cucerit! ”Dacă e să găsesc o definiție a pasiunii, i-aș spune...”

Fostul portar al naționalei a evoluat în România pentru trei echipe de club: Corvinul Hunedoara, Rapid și Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 08:09
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 08:09

Bogdan Lobonț, fostul goalkeeper al naționalei României care în țară a evoluat pentru trei echipe de club, Corvinul Hunedoara, Rapid și Dinamo, a vorbit în cadrul emisiunii ”Poveștile Sport.ro” despre omul de fotbal care l-a cucerit prin pasiunea sa pentru fotbal.

”Dacă e să găsesc o definiție a pasiunii, i-aș spune Cristi Borcea. Din ce am urmărit, se pare că acum s-a distanțat puțin de fotbal, nu am mai ținut legătura cu el. 

Dar atunci (n.r. - Lobonț a evoluat la Dinamo în două rânduri, 2001-2002 și 2007-2010) era implicat total, om mai pasionat de fotbal și de Dinamo nu cred că am cunoscut, Dinamo era viața lui. Apoi, știm ce probleme i-a făcut pasiunea pentru Dinamo”, a explicat fostul portar dinamovist.

Cariera lui Bogdan Lobonț

”Școlit” la Corvinul Hunedoara, Lobonț a mai jucat în România pentru Rapid și Dinamo. Prima experiență în străinătate a fost la Ajax Amsterdam, după care au urmat Fiorentina și AS Roma, în Serie A.

După ce și-a încheiat cariera de jucător, pentru Lobonț a urmat o scurtă perioadă ca antrenor. A pregătit-o pe U Cluj între 2018 și 2019, și a fost foarte aproape de promovarea în prima ligă.

A lucrat apoi în staff-ul lui Cosmin Contra la națională, după care a urmat un an în departamentul de scouting de la AS Roma. Lobonț a fost și selecționerul României U20 între 2021 și 2022, iar în prezent este liber de contract.

Emisiunea ”Poveștile Sport.ro” poate fi urmărită în fiecare luni pe VOYO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies