VIDEO EXCLUSIV "Are nevoie să fie mai calm, e un atacant foarte bun!" Vlădoiu spune cine poate ajuta naționala lui Rădoi

Jean Vlădoiu, președintele echipei FC Argeș, a vorbit vineri dimineața la Ora Exactă în Sport de la Pro X.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 12:12
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 12:34

Fost atacant al naționalei într-o perioadă în care prima reprezentativă stătea excelent în compartimentul ofensiv, Jean Vlădoiu a răspuns provocării moderatorului Alex Rădulescu și a scos în evidență trei nume de fotbaliști care ar putea ajuta națională în atac. 

Vlădoiu: "Ivan ajunge mereu în fața porții"

În prezent președinte la FC Argeș, Vlădoiu l-a evidențiat pe Andrei Ivan, atacantul Universității Craiova și component al naționalei de tineret la Europeanul din 2019 din Italia și San Marino. 

  • Vlădoiu

"Mie mi-a plăcut întotdeauna Ivan, de la Craiova, ajunge în fața porții, are nevoie să fie mai calm, e un atacant foarte bun. Nu are rost să mai vorbim de Alibec, Keșeru e încă un jucător care te poate ajuta în anumite momente. 

E foarte greu să mergi pe jucători tineri, sunt anumite momente când ai nevoie și de jucători cu experiență", a declarat Jean Vlădoiu, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Jean Vlădoiu a marcat două goluri în 28 de partide pentru prima reprezentativă a României. 

Andrei Ivan e cotat la 1 milion de euro

Cotat la 1 milion de euro, Andrei Ivan a strâns opt selecții pentru prima reprezentativă, selecționată pentru care a marcat un gol.

La naționala de tineret, atacantul în vârstă de 24 de ani a înscris un gol în 10 partide. Ivan a revenit recent în lotul lui Laurențiu Reghecampf, după ce a fost mai mult timp accidentat. 

La meciul cu FCSB din etapa a doua, Ivan s-a accidentat în minutul 17 al partidei de pe Arena Națională. A revenit în Liga 1 abia în runda a opta. 

Modifică setările cookies