Gabriel Radu FCSB flavius boroncoi Jiul Petrosani Rapid Fotbal intern

GALERIE FOTO Antrenorul plecat în vară de la FCSB a semnat cu Jiul Petroșani! Imagini spectaculoase cu noul tehnician din Valea Jiului

Gabriel Radu are un CV bogat la nivel de echipe de copii și juniori.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2023, 13:01
Data actualizarii: Joi 21 Septembrie 2023, 13:07

Jiul Petroșani a anunțat numele noului antrenor principal al echipei din Liga 3: Gabriel Radu, care în vară s-a despărțit de FCSB, acolo unde a activat la nivel de juniori.

În CV-ul tehnicianului se mai regăsesc echipele de juniori de la cluburi ca Sportul Studențesc, Academia Atletico Madrid București, Rapid sau Concordia Chiajna, printre altele.

”Ca urmare a unor probleme de sănătate în familie, antrenorul Flavius Boroncoi a decis să se despartă de clubul nostru, situația nepermițându-i să fie alături de echipă. Îi dorim să treacă cu bine peste aceste probleme, îi urăm mult succes în continuare și îi mulțumim pentru munca depusă și rezultatele obținute în cadrul clubului.

Astfel, GABRIEL RADU este noul antrenor al echipei de fotbal Jiul Petroșani. Acesta vine din București, a fost general manager la Academia de fotbal Atletico Madrid București și a mai antrenat la echipe de fotbal precum FCSB, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, FC Rapid 1923, Sportul Studențesc, Victoria Brănești și CSM Oltenița. 

Îi urăm mult succes în postura de antrenor al echipei noastre de suflet JIUL Petroșani!”, a anunțat clubul din Valea Jiului pe Facebook.

Foto: Gabriel Radu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!