OFICIAL Antrenorul care pleacă de la Rapid după venirea lui Neil Lennon: "Îi mulțumim!"

Neil Lennon Adrian Iencsi Rapid Fotbal intern Neil Lennon / Foto - FC Rapid 1923 (FB)
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 15:47
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 15:50

Rapid a anunțat că se desparte de unul dintre antrenorii care au aocupat funcția de "secund" la Rapid în sezonul proaspăt încheiat.

Din articol

Adrian Iencsi s-a despărțit de Rapid după un sezon petrecut în staff-ul celor de la Rapid: "Îi mulțumim lui Adi pentru toată dedicarea și profesionalismul de care a dat dovadă!", a fost mesajul celor de la Rapid.

Iencsi le-a mulțumit și el rapidiștilor pentru colaborare: "A fost o plăcere deosebită să port din nou emblema Rapidului pe piept. A venit ziua când iarăși voi pleca de acasă în căutare de noi experiențe și realizări. Le mulțumesc mult băieților, colegilor din stafful tehnic, conducătorilor, acționarilor și, nu în ultimul rând, celor mai frumoși suporteri din intreaga țară! 

Sunt sigur ca Rapidul va deveni un club din ce în ce mai puternic și suporterii se vor bucura de câștigarea multor trofee! Succes!" - a fost mesajul lui Iencsi.

Despre Neil Lennon

Neil Lennon (52 de ani) a semnat cu Rapid pe 21 mai 2024 un contract valabil pentru două sezoane. La scurt timp după oficializarea mutării, giuleștenii l-au adus pe Iain Brunskil pe postul de "secund".

Antrenorul nord-irlandez are cinci titluri și patru cupe în Scoția, cu Celtic. Pe lângă trofeele cucerite cu Celtic, Neil Lennon și-a mai trecut în CV și o cupă în Cipru cu Omonia Nikosia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!