VIDEO EXCLUSIV Dialog impresionant la Ora Exactă în Sport. Anghel Iordănescu și-a stăpânit cu greu emoțiile

Anghel Iordănescu a vorbit în intervenția de la Pro X despre așteptările pe care le are de la FCSB, cu Edi Iordănescu pe bancă, însă pe final a avut loc un moment special. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 17:10
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 17:48

Anghel Iordănescu a dat mereu dovadă de autocontrol în situații limită, a ținut în frâu vestiare înțesate de fotbaliști cu personalitate puternică și a gestionat cu luciditate, în trecut, relațiile cu contestatarii săi. 

De multe ori a vrut chiar să transmită aerul unui antrenor dur. A știut că în sport, un lot se ține sub control cu voce autoritară. Latura sensibilă și-a dezvăluit-o doar când a abordat subiecte despre familia sa.

Și, cum mulțumirea cea mai mare a unui tată e generată de fericirea copiilor lui, omul aruncat pe brațe de tricolori la Cardiff a fost mereu "mișcat" de realizările fiului cel mare. 

Dialog impresionant la Ora Exactă în Sport. Anghel Iordănescu și-a stăpânit cu greu emoțiile

 

Edi, cel care se fotografia la vârsta de 8 ani lângă Cupa Campionilor Europeni, în 1986, a devenit antrenor la FCSB după negocieri care au durat mai puțin de o zi. Generalul a stat în umbră, dar s-a consumat în ultimele zile. 

Dialogul pe care l-a avut azi, la Ora Exactă în Sport, cu Alex Rădulescu, moderatorul emisiunii, e elocvent pentru felul în care a trăit ultimele zile. Cursul discuției din final evidențiază o bucurie imensă a bărbatului de 71 de ani. 

La fel de mare - sau poate peste momentul Sevilla sau victoria de pe Rose Bowl din Pasadena. 

Momentul de vârf al dialogului de la Ora Exactă în Sport, de vineri, 20 august

Alex Rădulescu: "O ultimă întrebare. Ați putea să faceți o comparație între antrenorul Anghel Iordănescu și antrenorul Edi Iordănescu?"
Anghel Iordănescu: ..... (secunde de pauză)

Alex Rădulescu: "Ca de la tată la fiu, așa..."
Anghel Iordănescu: "Da... Da... Tatăl a fost mai bun... Glumesc! Mulțumesc foarte mult"

Alex Rădulescu: "Am înțeles..."
Anghel Iordănescu (intervine prompt, peste moderatorul emisiunii): "Cel puțin până în momentul ăsta! Rămâne de văzut ce va fi... În orice caz, sincer, ca să vorbesc serios, îmi doresc foarte mult să mă depășească din toate punctele de vedere"

Alex Rădulescu: "Am înțeles, vă mulțumesc!"
Anghel Iordănescu: "Ar fi cea mai mare bucurie și cea mai mare realizare a mea... Mulțumesc mult"

Alex Rădulescu: "Numai bine, domnule Iordănescu!"
Anghel Iordănescu (cu o voce hotărâtă, la început): "Emisiune plăcută! (Fostul selecționer vrea să continue dar emoțiile îl copleșesc, dintr-o dată)...  Vă doresc tot ce... (continuă cu o voce tremurândă, e aproape să izbucnească în lacrimi, dar se redresează rapid și își drege glasul)... Toate cele bune... Sănătate!"

Pentru Edi Iordănescu e un nou început. Un restart care-l va face și pe tatăl său să-i urmărească meciurile cu o atenție sporită. Poate, la un moment dat, își va întrece părintele. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies