Advertisment pentru Adrian Mititelu jr. in legatura cu Adi Mutu: "Ai rabdare! Nu o sa ii fie usor!"

Advertisment pentru Adrian Mititelu jr. in legatura cu Adi Mutu: "Ai rabdare! Nu o sa ii fie usor!"

Adrian Mutu o va pregati pe FCU Craiova in sezonul urmator.

Nou-promovata in prima liga, FCU Craiova a renuntat la Eugen Trica si a dat o lovitura de imagine in urma "transferului lui Mutu".

Mutu a renuntat la nationala de tineret si chiar a refuzat o oferta a campioanei CFR Cluj, pentru a semna cu echipa condusa, din punct de vedere administrativ, de Adrian Mititelu Jr.

Mihai Stoichita are incredere in fostul atacant, insa stie ca inceputul va fi mai dificil. Directorul tehnic al FRF crede ca Mutu va avea rezultate, insa este nevoie de timp, pana cand va reusi sa se acomodeze.

"E bine ca a ales un proiect foarte bun, acolo unde Adrian Mititelu ii pune pe masa conditii extrem bune, iar daca ai rabdare cu Adi si nu vrei sa iti darame toate zidurile din prima, atunci o sa vedeti unde o sa ajunga echipa cu acest antrenor.

Adi Mutu, desi a fost un fotbalist ofensiv va garantez ca este un antrenor echilibrat. Nu se arunca niciodata pe atac nebuneste, doar de dragul spectacolului, ci are un echilibru intre aparare si atac.

Nu o sa vedeti niciodata la Adi Mutu ca neglijeaza apararea. Este atent la toate detaliile, iar lui Mutu nu ii place sa vorbeasca prea mult, ci ii place sa munceasca. O sa va convingeti la Craiova de toate aceste lucruri.

Eu zic ca o sa faca treaba buna in viitorul sezon de Liga 1, desi nu o sa ii fie deloc usor. Liga 2 este diferita de Liga 1, iar lotul trebuie intarit foarte mult.

La Craiova este un jucator foarte talentat, iar eu stiu ca selectionerii sunt cu ochii pe el. Este vorba de capitanul Albu, cel care este un pusti foarte talentat si in mod sigur o sa creasca mult in valoare cu un antrenor ca Adi Mutu.

Acest pusti are multe calitati, insa totul depinde doar de el.si tanarul Popa este un portar de perspectiva, este mai mereu convocat pe la loturile nationale, iar noi ii vom urmari cu atentie pe acesti baieti", a declarat Stoichita intr-un interviu pentru editie.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România are mai multe doze de vaccin decât doritori. Guvernul ia în calcul vânzarea lor către alte state
BRAT
Modifică setările cookies