Adrian Mutu Antonio Sefer Florinel Coman Rapid Rares Ilie Fotbal intern

Adrian Mutu a înșirat un pomelnic când a fost întrebat ce jucător român îi seamănă! Alegerile „Briliantului”

Antrenorul Rapidului a nominalizat mai mulți jucători români care îi seamănă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Martie 2023, 12:18
Data actualizarii: Marti 21 Martie 2023, 12:18

Adrian Mutu (44 ani) se bucură de pauza competițională datorată meciurilor din preliminariile Campionatului European din 2024, unde România le va înfrunta pe Andorra și Belarus, pe 25 și 28 martie, de la 21:45, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Adrian Mutu a nominalizat mai mulți jucători care îi seamnănă

Întrebat de jucător român îi seamănă, Adrian Mutu a nominalizat mai mulți fotbaliști, printre care Rareș Ilie (19 ani), Dennis Man (24 ani), Florinel Coman (24 ani) sau Antonio Sefer (22 ani).

„Sunt mulți jucători. De la Rareș Ilie, Dennis Man, Florinel Coman, mai e Olaru, care joacă la un nivel bun. Și Sefer, câteodată, dacă ne aducem aminte de golul acela cu Botoșani, când a trimis în vinclu.

Sunt jucători care se ridică în anumite momente la ceea ce trebuie, dar constanța face diferența. Asta a făcut diferența între mine, Gică Hagi, ceilalți jucători români mari și restul. De aceea am ajuns la un nivel ridicat”, a declarat Adi Mutu pentru Digi Sport.

Ciprian Deac și Denis Alibec, considerați cei mai buni din Liga 1 de Adi Mutu 

Întrebat ce jucători ar transfera la Rapid, Adrian Mutu i-a numit pe Ciprian Deac (36 ani) și Denis Alibec (32 ani). „Briliantul” îi consideră pe cei doi cei mai buni fotbaliști din campionatul României. 

„Transferurile care au fost făcute au fost decise de trei inși: eu, Victor și Nico. În iarnă nu am găsit jucători care să ne poată ajuta imediat. Cei pe care i-am găsit erau foarte scumpi sau netransferabili. Nu am vrut să facem transferuri doar de dragul de a face. Au venit Funsho și Ongenda.

Cred că avem o echipă care e bună pentru obiectivul pe care l-am avut. Pe cine aș aduce acum la Rapid? I-aș aduce pe Deac și pe Alibec. Poate cei mai buni din Liga 1. Au experiență la echipa națională, campionate câștigate. Normal că îți dorești să faci o echipă cu jucători de excepție”, a mai spus Adrian Mutu pentru aceeași sursă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!