UTA joaca barajul pentru Liga I cu Voluntari, dupa un meci retur absolut nebun impotriva Calarasiului, decis DUPA PRELUNGIRI: UTA 4-1 Calarasi

UTA joaca barajul pentru Liga I cu Voluntari, dupa un meci retur absolut nebun impotriva Calarasiului, decis DUPA PRELUNGIRI: UTA 4-1 Calarasi

"Toata Romania vede Romania" - UEFA EURO 2016™ se vede in DIRECT la ProTV

UPDATE | UTA Batrana Doamna va juca barajul pentru Liga I impotriva Voluntariului, dupa ce a intors scorul in meciul retur cu Dunarea Calarasi.

UTA s-a impus cu 4-1 dupa prelungiri.

La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 3-1, insa aradenii au reusit sa puncteze inca o data in prelungiri.

UTA a deschis scorul prin Curtuius (minutul 17) si l-a majorat prin acelasi jucator 17 minute mai tarziu (34). In minutul 76 scorul a devenit 3-0 dupa reusita lui Ciprian Rus, dar meciul nu s-a incheiat asa.

Ramasi in inferioritate dupa ce Manea a luat doua galbene in 5 minute, acestia au primit gol in minutul 80 de la Valentin Balint.

Golul izbavitor pentru aradeni a venit in minutul 99, dupa o actiune personala a lui Ciprian Rus, care a preluat la 35 de metri de poarta, a trecut de trei adversari si a sutat de la marginea careului, invingandu-l pe Lungu.


Invinsi in 1-3 in turul primului baraj pentru Liga I la Calarasi, aradenii de la UTA Batrana Doamna nu abandoneaza si spera sa intoarca rezultatul in mansa secunda.

UTA si Dunarea Calarasi se dueleaza in meciul decisiv care va stabili cine va da batalia pentru Liga I cu FC Voluntari, ocupanta locului 12 in ultimul sezon al primei ligi.

Calarasiul s-a impus in tur cu 3-1 prin golurile lui Valentin Alexandru (min 4 si 45), respectiv Kanda (min 80). Pentru UTA a punctat Sorin Stratila, in minutul 43.

Dubla dintre UTA/Dunarea Calarasi si FC Voluntari se va duela pe 8 si 12 iunie.

Echipele de start

UTA: Bg. Miron - Al. Manea, Botis (cpt.), Gligor, Burla - Stratila, Chindris, I. Tanase, D. Copil - D. Man, Curtuius
Rezerve: Anca-Trip - D. Covaci, Cr. Costin, Cip. Rus, Ad. Petre, Jorza, M. Vlad
Antrenor: Rolang Nagy

Dunarea: C. Lungu - Tenea, Bumbac, M. Popescu, Bg. Panait (cpt.) - Vadrariu, Sg. Popescu - Kanda, Alami, Al. Stoica - Val. Alexandru
Rezerve: Gab. Popa - Sil. Matei, Preoteasa, Val. Balint, Val. Andrei, Saftescu, M. Chitu
Antrenor: Adrian Mihalcea

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies