A dat campioana pe o echipa de liga a treia! Oprita va antrena Juventus Bucuresti, dupa despartirea de Steaua

Autor: Sport.ro
Miercuri 24 Iunie 2015, 20:16

	A dat campioana pe o echipa de liga a treia! Oprita va antrena Juventus Bucuresti, dupa despartirea de Steaua

Sosit in urma cu doar o luna la Steaua, Daniel Oprita a decis sa paraseasca formatia campioana! Oprita nu a mai ajuns in cantonamentul din Austria, dupa ce a primit o oferta de a deveni principal.

Daniel Oprita da postul de secund la Steaua pentru unul de principal. Fostul atacant, care a imbracat tricoul echipei din Ghencea intre 2002 si 2007, a decis sa paraseasca stafful lui Mirel Radoi la mai putin de o luna dupa ce a fost numit in functia de antrenor secund.

Oprita l-a anuntat pe Radoi ca nu va mai zbura in Austria, dupa ce i s-a ivit o noua oportunitate. La mai putin de 24 de ore dupa ce a anuntat ca e dispus sa semneze chiar si cu o echipa de liga a treia, fostul atacant din Ghencea si-a stabilit si viitorul.

Daniel Oprita va semna cu formatia de liga a treia Juventus Bucuresti, unde va lucra cu Marin Barbu, cel care ocupa functia de director sportiv. Obiectivul echipei este promovarea in divizia a doua.

"Am decis sa continui cariera ca principal. Am vorbit cu Mirel, a fost totul in regula si nu a fost nicio cearta, ne-am inteles foarte bine, cu tot staff-ul, cu jucatorii, a fost foarte bine in cantonament, dar asa am decis eu. M-am gandit bine si cand am vorbit cu Mirel, nu eram sigur daca sa vin sau nu. Pot sa merg si in liga a doua, si a treia, nu e nicio problema, vreau sa incep de jos", spunea Oprita ieri.

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies