VIDEO 2-0 în minutul 45, 2-9 scor final! Echipa din România care a retrogradat din Liga 3 după o a doua repriză de coșmar UPDATE Cine a mai ajuns la ”județ”

CS Socodor Luca Bodri Patrick Păşcălău Progresul Pecica Samir Borcea Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Mai 2024, 14:56
Data actualizarii: Duminica 26 Mai 2024, 15:44

Liga 3 și-a disputat vineri și sâmbătă ultima etapă din cadrul play-out-ului.

UPDATE Ultima retrogradată din Liga 3 la ”județ” s-a aflat sâmbătă seara: Tricolorul Breaza, din Seria 4, după 1-3 cu FC Pucioasa, se adaugă celorlalte care, cel puțin pe hârtie, ar trebui să evolueze în Liga 4 din sezonul viitor: Viitorul Şuţeşti, Voința Limpeziș (Seria 2), FC Voluntari 2, Progresul Fundulea (Seria 3), CS Păuleşti (Seria 4), SR Brașov, Ciucaș Tărlungeni (Seria 5), Cozia Călimăneşti, Petrolul Potcoava (Seria 6), CSO Turceni, FC U Craiova 2 (Seria 7), ACB Ineu, CS Socodor (Seria 8), Industria Galda, Viitorul Cluj (Seria 9) și Olimpia MCMXXI Satu Mare (Seria 10).

Din Seria 1 nu a mai retrogradat nicio echipă, pentru că Viitorul Darabani și Foresta Suceava s-au retras pe parcursul campionatului, la fel ca Minerul Ocna Dej din Seria 10.

Știrea inițială (sâmbătă 25 mai)

Meci straniu vineri în etapa a zecea, ultima, din play-out-ul Ligii 3!

În Seria 8, CS Socodor a avut 2-0 la Progresul Pecica până în prelungirile primei reprize, dar a pierdut halucinant cu 2-9 după o a doua repriză de coșmar și a retrogradat astfel ”la județ”, în Liga 4!

Paul Mercioiu (27) și Vlad Daina (32) au făcut 2-0 pentru oaspeți, dar gazdele au revenit treptat pentru o victorie la scor.

Nasiru Abdullahi (45+1), Samir Borcea (46, 58 și 87), Mirel Arsene (48), Luca Bodri (62 și 89) și Patrick Pășcălău (69 și 83) au semnat golurile echipei din Pecica, care a câștigat lejer play-out-ul seriei.

”ACS PROGRESUL PECICA - CS SOCODOR 9-2, marcatori: Borcea 3, Luca Bodri 2, Pășcălau 2, Nasiru 1 și Arsene 1!!!

Încheiem și acest an competițional cu succes în Liga a 3-a, încununat cu participarea în grupele Cupei României, unde am acumulat o experiență necesară pentru a spera la și mai mult în noul campionat și în Cupa României. 

Mulțumim tuturor celor implicați, autorităților locale, sponsorilor și cei care au fost lângă noi!!! ACS PROGRESUL PECICA”, a postat gruparea arădeană pe pagina oficială de Facebook.

Echipele retrogradate din Liga 3 la județ

Din ultima etapă din play-out-ul Ligii 3 mai sunt de disputat meciuri și sâmbătă, iar până acum retrogradate în campionatul județean sunt Viitorul Şuţeşti, Voința Limpeziș (Seria 2), FC Voluntari 2, Progresul Fundulea (Seria 3), CS Păuleşti (Seria 4), SR Brașov, Ciucaș Tărlungeni (Seria 5), Cozia Călimăneşti, Petrolul Potcoava (Seria 6), CSO Turceni, FC U Craiova 2 (Seria 7), ACB Ineu, CS Socodor (Seria 8), Industria Galda, Viitorul Cluj (Seria 9) și Olimpia MCMXXI Satu Mare (Seria 10).

Din Seria 1 nu mai retrogradează nicio echipă, pentru că Viitorul Darabani și Foresta Suceava s-au retras pe parcursul campionatului, la fel ca Minerul Ocna Dej din Seria 10.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!