kylian mbappe Paris Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic Fotbal extern

„Să se înconjoare de cei care îi spun că nu e suficient de bun!” Mbappe, sfătuit de Zlatan 

Kylian Mbappe poate pleca de la Paris Saint-Germain în vara anului următor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 18:08
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 18:10

Tânărul jucător este văzut drept unul dintre cei mai buni atacanți din lume la ora actuală, însă Zlatan Ibrahimovic consideră că fotbalistul 'nu face suficient de multe'. Fostul jucător al lui Paris Saint-Germain a vorbit despre rolul lui Mbappe și a dezvăluit ce ar trebui să facă atacantul pentru a deveni mai bun. 

Suedezul l-a sfătuit să se înconjoare de oameni care îl pot provoca și îi punctează de fiecare dată lucrurile pe care le face greșit, astfel încât să își îmbunătățească jocul. 

„Trebuie să învețe să își facă rău!” 

„Îl iubesc, însă nu face suficient de multe. Poate deveni extrem de bun dacă învață să își facă rău. Trebuie să guste sângele, să treacă prin foc. Să se înconjoare de ce care îi spun că nu e suficient de bun, iar așa va deveni mai bun!”, a declarat Ibrahimovic într-un interviu acordat pentru Telefoot

„În top e Ibrahimovic, nu trebuie să vorbim despre alții!”

Întrebat despre locul pe care îl plasează pe campionul mondial într-un top al jucătorilor de elită din Europa, Zlatan Ibrahimovic nu a ezitat, însă a răspuns în stilul său caracteristic. 

„Kylian Mbappe e în top 10. Sunt jucători care au fost în top pentru o perioadă lungă de timp, însă în ceea ce îi privește pe tinerii jucători, mai e Haaland și mai cine...e Ibrahimovic, nu trebuie să vorbim despre alții”, a declarat suedezul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!