Liga Campionilor

Kylian Mbappe, „servitorul” lui Lionel Messi în meciul cu Leipzig! „Dublă” reușită de starul argentinian

PSG s-a chinuit cu Leipzig, în etapa a treia a grupelor Champions League, însă s-a impus cu 3-2, grație unei „duble” marcate de Messi în repriza secundă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 00:03
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 00:12

Mbappe, „omul meciului” în confruntarea cu Leipzig, a deschis scorul încă din minutul 9, însă Silva a restabilit egalitatea în minutul 28. A fost 1-1 la pauză.

„Sunt fericit să alerg atunci când Messi merge pe teren”, spunea Mbappe într-un interviu pentru L'Equipe. Iar astăzi acest lucru s-a văzut mai bine decât oricând. Messi a marcat „dubla” care i-a adus victoria lui PSG, însă cel care a realizat fazele a fost Mbappe.

La primul gol al argentinianului, francezul a pătruns prin flancul drept, apoi, în ciuda egoismului de care a fost acuzat în multe rânduri, i-a pasat lui Messi, în centru, care a trimis în bară, însă a urmărit balonul și a marcat în cele din urmă.

Golul doi al lui Messi a venit din lovitură de la 11 metri, după un penalty scos tot de inepuizabilul Mbappe.

Francezul își putea desăvârși opera în minutele de prelungire, însă a tras lamentabil și a ratat lovitura de la 11 metri de care au dispus francezii, în minutul 90+4.

S-a încheiat 3-2 pentru PSG, iar trupa lui Pochettino rămâne pe primul loc în Grupa A, cu șapte puncte. Manchester ocupă locul doi, cu șase puncte, Brugge, locul trei (patru puncte), iar Leipzig, ultima poziție (zero puncte).

Modifică setările cookies