Franta

PSG, dispusă la orice sacrificiu pentru Mbappe! Clauza pe care au acceptat-o parizienii în noul contract 

Kylian Mbappe negociază prelungirea contractului cu PSG. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 12:49
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 12:57

Contractul lui Kylian Mbappe (22 ani) cu PSG expiră vara viitoare. Starul francez a refuzat în repetate rânduri prelungirea contractului, chiar dacă Nasser Al-Khelaifi l-a tentat cu cel mai mare salariu din lot. 

Conștienți că îl pot pierde gratis în 2022, conducătorii lui PSG i-au propus lui Mbappe o clauză care îi permite să participe la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, mama fotbalistului anunțând că aceasta este marea dorință a fiului său. 

Va fi în contract (n.r. - clauza cerută de Mbappe). Apoi trebuie ca el să fie convocat. Jocurile Olimpice au loc în oraşul lui natal şi PSG nu are nimic împotrivă ca el să participe”, a declarat Fayza Lamari pentru Le Parisien.

„Vreau să fiu și eu erou”

Mbappe a dorit să participe și la ediția Jocurilor Olimpice din 2020, dar PSG nu i-a permis acest lucru, meciurile echipei naționale suprapunându-se cu cele ale parizienilor. 

Am vrut să particip la Tokyo 2020, dar nu mi-a fost permis. Am văzut echipele Franţei care au obţinut rezultate la alte sporturi. Atunci mi-am spus: 'Vreau şi eu să fiu un erou'.

Vreau să experimentez senzaţia de a merge la Jocurile Olimpice. Am această dorinţă de a participa la un mare eveniment organizat în oraşul meu, la 100 de ani de la precedenta ediţie. Este un vis al copilăriei. 

Am câştigat aurul la volei şi la handbal, am fost finalişti la baschet. Vreau să experimentez şi eu aceste lucruri în 2024, cu o echipă în care vor fi cei mai buni jucători ai momentului”, a precizat Kylian Mbappe. 

În acest sezon, atacantul francez este motorul echipei lui Pochettino. În 14 meciuri, în toate competițiile, a marcat 6 goluri și a oferit 8 pase decisive. 

Modifică setările cookies