Zimbru Chișinău și FC Sfîntul Gheorghe cazează refugiații din Ucraina, Sheriff Tiraspol nu a făcut niciun anunț

Zimbru Chisinau FC Sfintul Gheorghe razboi Republica Moldova Ucraina Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 12:17
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 12:20

Cluburile din Republica Moldova își pun la dispoziție bazele de pregătire pentru a-i găzdui pe cei fugiți din calea rușilor.

Moldfootball.com anunță că Zimbru Chișinău și FC Sfîntul Gheorghe Suruceni (moldovenii scriu cu ”î” în interiorul cuvântului) oferă bazele lor de pregătire pentru cazarea refugiaților din Ucraina.

”Zimbru Chișinău condamnă acțiunile militare din Ucraina. Echipa fanion a Republicii Moldova este alături de poporul ucrainean în aceste momente dificile pentru vecinii noștri.

De dimineață administrația clubului a discutat cu ambasada Ucrainei din Republica Moldova pentru a ajuta cu cazare și masă la baza din strada Butucului refugiații ucraineni ajunși în Republica Moldova.

Dacă cunoști persoane refugiate care caută un loc de cazare ne poți apela la numărul +37379922918”, a postat clubul Zimbru.

Cazare și masă gratuite la Chișinău pentru ucrainenii care pleacă din țară

FC Sfîntul Gheorghe Suruceni s-a alăturat inițiativei grupării din Chișinău, precizează Moldfootball.

Clubul va oferi refugiaților din Ucraina toate camerele închiriate într-un hotel din capitala Republicii Moldova, mai exact cazare și mâncare gratuite.

Sheriff Tiraspol, recent eliminată din cupele europene după un parcurs remarcabil în grupele Ligii Campionilor, nu a făcut niciun anunț cu privire la un eventual ajutor dat refugiaților.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!