Fotbal extern

Virgil Ghiță, poveste inedită cu Gică Hagi, după ce a învins FCSB: ”Mi-a șoptit la ureche: 'Vezi că ai ofertă'”

Virgil Ghiță (23 de ani) a povestit cum l-a informat Gică Hagi că are o ofertă de la KS Cracovia, echipă pentru care joacă din luna februarie, și unde este coleg cu Sergiu Hanca și Cornel Râpă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 18:16
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2022, 18:21

Imediat după victoria cu FCSB, scor 2-0, în care a și marcat, Hagi i-a ”șoptit” că are o ofertă din Polonia. Transferul s-a făcut imediat după meci, iar Farul s-a ales cu 1,2 milioane de euro în schimbul fundașului.

Virgil Ghiță a povestit cum i-a spus Hagi că are ofertă de Cracovia

”Păi chiar că pare poveste. Am jucat pe 28 februarie cu FCSB, în deplasare. Am învins cu 2-0, am și marcat. La final de meci, mă bucuram cu suporterii Farului. Domnul Hagi a venit și mi-a șoptit la ureche: ’Vezi că ai ofertă!’.

M-am bucurat, i-am mulțumit și i-am zis că avem timp să ne gândim până la vară pentru că se închisese perioada în România, prin mai multe țări europene, nu mă mai gândeam la așa ceva. Iar el a continuat: ’Dacă vrei tu, bineînțeles, la 5 dimineața acum ai avion spre Cracovia!’. Am rămas mască!

Cum știam despre Cracovia pentru că mă documentasem, nici nu am stat pe gânduri! Am plecat doar cu rucsacul în spate, atât. Lucrurile mi-au ajuns în Polonia la multe zile după. Așa m-am dus la avion. Și îmbrăcat în treningul Farului”, a spus Virgil Ghiță, pentru playsport.ro.

În Polonia, Virgil Ghiță a prins șapte meciuri. Cota sa de piață, potrivit site-urilor de specialitate, este de 1,4 milioane de euro.

Modifică setările cookies