Brazilia Atletico Mineiro Cruzeiro Fotbal extern

Viralul zilei in sport | Cum a ales un ziar din Brazilia sa faca avancronica unui super DERBY! FOTO

Prima pagina de astazi a cotidianului brazilian Estado de Minas a devenit virala pe retelele de socializare, dupa ce jurnalistii sudamericani au ales o modalitate inedita de a face avancronica partidei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Noiembrie 2014, 18:15
Data actualizarii: Miercuri 26 Noiembrie 2014, 18:47

Fanii brazilieni vor fi in aceasta noapte conectati la superderby-ul dintre Cruzeiro si Atletico Mineiro, unul dintre duelurile de traditie ale Tarii Cafelei. Cele doua echipe se vor intalni in returul finalei Cupei Braziliei, la Belo Horizonte, oras din care provin atat Cruzeiro cat si Atletico Mineiro.

Pe langa importanta deosebita a partidei de acum, trofeul Cupei Braziliei, duelul dintre cele doua formatii are si o latura istorica, Cruzeiro si Atletico Mineiro fiind cele mai mari rivale din statul Minai Gerais.

Astfel, cotidianul local Estado da Minas a dedicat astazi prima pagina "eternului derby". A facut-o insa intr-un modul cu totul inedit.

Jurnalistii brazilieni au vrut sa sublinieze importanta meciului si faptul ca intregul stat "respira" doar fotbal astazi. Pentru ca nimic altceva nu mai conteaza in zi de meci, singurele cuvinte scrise pe prima pagina au fost "bla bla bla".

Singura fraza de pe prima pagina a fost "Ora adevarului in derby".

Cruziro si Atletico Mineiro s-au intalnit prima oara in 1921 si au disputat 469 de meciuri. 

In meciul tur, fosta echipa a lui Ronaldinho (Atletico Mineiro) a castigat cu 2-0.

Modifică setările cookies