VIDEO! Arbitri si jucatori, batuti pe teren in Brazilia! Coritiba, suspendata 30 de meciuri!

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Decembrie 2009, 12:25

Soc si groaza in Brazilia la meciul dintre Coritiba si Fluminense.

In timp ce pe strazile din Rio de Janeiro suporterii lui Flamengo sarbatoreau primul titlu de campioana a Braziliei dupa o pauza de 17 ani, la Coritiba s-au inregistrat mai multe incidente violente, soldate cu 17 raniti.

Coritiba a retrogradat in urma egalului cu Fluminense, iar fanii gazdelor au luat-o razna! Acestia au invadat terenul si au distrus tot ce le-a stat in cale. Arbitrul meciului a fost atacat, iar un politist a fost ranit grav de un obiect aruncat din tribune. Fortele de ordine au intervenit in forta cu elicopterul pe terenul de joc.


SUSPENDARE 30 DE MECIURI!

Tribunalul superior de justitie sportiva din Brazilia a suspendat, marti, gruparea Coritiba, care a retrogradat in a doua liga, pentru 30 de meciuri si a amendat-o cu suma de 237.000 de euro, dupa violentele incidente survenite in timpul unui meci.

La 6 decembrie, la incheierea meciului din ultima etapa, dintre Coritiba si Fluminense (1-1), suporterii au invadat terenul avand asupra lor bastoane, bare de fier si scaune smulse, atacand arbitrii si infruntandu-se si cu fortele de ordine.

Potrivit justitiei, clubul din orasul Curitiba nu a luat masurile necesare de securitate pentru prevenirea acestor incidente.

Coritiba nu va putea disputa astfel campionatul din a doua liga, nici Cupa Braziliei, insa va putea evolua in campionatul local al statului Paraná.
 

VIDEO. Accident grav pe Autostrada Soarelui. Nouă persoane au fost rănite
BRAT