Fotbal extern

Veste SOC! Portarul poreclit "Pisica" a fost condamnat la 75 de ANI de inchisoare! Ce legaturi avea cu cartelurile de traficanti

Trebuia sa-i ia locul faimosului Jorge Campos in poarta Mexicului, insa a ajuns la inchisoare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Ianuarie 2019, 15:48
Data actualizarii: Miercuri 09 Ianuarie 2019, 15:48

Portarul mexican Omar "Pisica" Ortiz a fost condamnat de un tribunal mexican la 75 de ani de inchisoare. Ortiz ar fi participat la mai multe rapiri si sechestrari de persoane alaturi de cartelul Golfo si a fost arestat in 2012.

Ortiz a jucat pentru Chiapas, Necaxa, Atlante si Monterrey, iar apoi a fost suspendat pentru consum de steroizi. In perioada suspendarii a devenit dependent de cocaina si s-a implicat in activitatile unor traficanti de droguri ca si informator. Ortiz le dadea informatii despre tintele vizate pentru rapiri si torturi si era recompensat cu sume de pana la 5000 de dolari.

  • Veste SOC! Portarul poreclit Pisica a fost condamnat la 75 de ANI de inchisoare! Ce legaturi avea cu cartelurile de traficanti

Dupa aproape 7 ani de proces, autoritatile mexicane l-au condamnat la 75 de ani de inchisoare. In 2002, Ortiz juca pentru nationala Mexicului si spera sa-i ia locul legendarului Jorge Campos, devenit faimos in toata lumea pentru costumatiile sale colorate. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies