Valeriu Iftime, in extaz dupa ce FC Botosani a aflat adeversarul din Europa League: "Daca nu ii batem pe astia, atunci..."

Valeriu Iftime, in extaz dupa ce FC Botosani a aflat adeversarul din Europa League: "Daca nu ii batem pe astia, atunci..."

FC Botosani va juca mai departe in turul 2 preliminar din Europa League cu KF Shkendija, echipa din Macedonia. 

Valriu Iftime este fericit ca nu picat cu BATE Borisov sau Partizan Belgrad. Ei vor juca meciul cu macedonenii pe teren propriu, dupa ce in turul 3 preliminar, s-au deplasat in Kazakhstan, pentru a disputa meciul cu Ordabasy.

"Interesant! Pentru noi este o sansa buna. Sper sa nu ne facem de ras. Slava Domnului ca nu e o echipa de aia de imi tremurau genunchii daca o citeam.

Nu trebuie sa subestimam nimic. Am sentimentul ca Dumnezeu ne iubeste, ca suntem oameni cu sufletul curat, daca ne-a dat un adversar accesibil.

Acasa? Senzational! Mi-ati dat cea mai buna veste! O veste extraordinara. Daca nu ii batem pe astia, atunci... In Kazakhstan a fost distanta mare. Jucam acasa, suntem norocosi. Multumim, Doamne, ca ne-ai dat o echipa accesibila si ca jucam acasa!", a spus Iftime pentru DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incidența cazurilor de Covid-19 a depășit pragul de 7 Constanţa. Cea mai mare rată, în Sibiu
BRAT

Modifică setările cookies