FC Botosani Europa League Romania Fotbal extern Valeriu Iftime, in extaz dupa ce FC Botosani a aflat adeversarul din Europa League: "Daca nu ii batem pe astia, atunci..."

Valeriu Iftime, in extaz dupa ce FC Botosani a aflat adeversarul din Europa League: "Daca nu ii batem pe astia, atunci..."

FC Botosani va juca mai departe in turul 2 preliminar din Europa League cu KF Shkendija, echipa din Macedonia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 August 2020, 14:42
Data actualizarii: Luni 31 August 2020, 14:47

Valriu Iftime este fericit ca nu picat cu BATE Borisov sau Partizan Belgrad. Ei vor juca meciul cu macedonenii pe teren propriu, dupa ce in turul 3 preliminar, s-au deplasat in Kazakhstan, pentru a disputa meciul cu Ordabasy.

"Interesant! Pentru noi este o sansa buna. Sper sa nu ne facem de ras. Slava Domnului ca nu e o echipa de aia de imi tremurau genunchii daca o citeam.

Nu trebuie sa subestimam nimic. Am sentimentul ca Dumnezeu ne iubeste, ca suntem oameni cu sufletul curat, daca ne-a dat un adversar accesibil.

Acasa? Senzational! Mi-ati dat cea mai buna veste! O veste extraordinara. Daca nu ii batem pe astia, atunci... In Kazakhstan a fost distanta mare. Jucam acasa, suntem norocosi. Multumim, Doamne, ca ne-ai dat o echipa accesibila si ca jucam acasa!", a spus Iftime pentru DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!