Usain Bolt a debutat ca fotbalist la Central Coast Mariners! Jamaicanul a fost aproape sa marcheze | FOTO&VIDEO
Vineri 31 August 2018, 17:53

Usain Bolt a debutat ca fotbalist la Central Coast Mariners! Jamaicanul a fost aproape sa marcheze | FOTO&VIDEO

Usain Bolt a debutat ca fotbalist la echipa sa de club!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Bolt a intrat in minutul 71 in teren pentru Central Coast Mariners, in partida castigata cu 6-1 de echipa sa impotriva celor de la Central Coast Select XI in campionatul Australiei. 

Cu numarul 95 pe tricou, multiplul campion olimpic in probele de atletism a jucat in atacul celor de la Central Coast in ultima parte a meciului, desi fusese trimis initial in flancul stang.

Bolt a facut cateva scheme bune si a castigat admiratia fanilor veniti in numar mare la stadion. La finalul partidei, Bolt le-a multumit celor care l-au sustinut in primul sau meci si a dat autografe. 

Jamaicanul a fost aproape de o minge periculoasa in minutul 90+3, insa cu toate ca a alergat cum stie el mai bine, nu a mai ajuns la balonul care putea aduce golul cu numarul 7 pentru echipa sa. 

Bolt a avut si o problema in cele 20 de minute petrecute in teren. Lanticul l-a deranjat, asa ca a avut nevoie de ajutor pentru a-l da jos. FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Textul complet al scrisorii prin care 3 lideri PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea