"Unii sunt constienti doar cand dorm!" Scandal incredibil intre doua legende din fotbal. Cum s-au atacat Figo si Maradona

"Unii sunt constienti doar cand dorm!" Scandal incredibil intre doua legende din fotbal. Cum s-au atacat Figo si Maradona

Scandal intre doua dintre marile nume din fotbal. Figo si Maradona s-au atacat pe fondul tensiunilor de la FIFA.

Maradona considera ca ar putea fi vicepresedinte la FIFA daca printul Ali va castiga alegerile si il ironizeaza pe Figo:

"Daca printul Ali castiga, eu am mari sanse sa devin vicepresedinte al FIFA. Daca voi ajunge acolo, vreau sa-i vad pe toti cum pleaca. Platini va trebui sa dea explicatii despre cele 187 de meciuri pe care le-a aranjat, chiar el mi-a spus asta la Dubai. Blatter se teme de FBI si de politia elvetiana, pentru ca s-ar putea sa fie scos cu catuse din sediul FIFA. Figo? Este mai putin vorbaret decat prietenul lui Zorro (mutul Bernardo)"

Figo nu a stat mult si i-a dat replica legendei Argentinei:

"Exista oameni care atunci cand tac sunt adevarati poeti si altii care sunt constienţi doar cand dorm. Diego Armando Maradona a fost un jucator stralucitor si asta e imaginea pe care vreau s-o pastrez despre el", a scris Figo pe pagina sa de Facebook.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies