Louis Van Gaal Barcelona Fotbal extern

Un nume URIAS isi anunta retragerea din fotbal! Van Gaal spune ADIO dupa o cariera fantastica: "Am ramas cu 10 ani mai mult decat i-am promis sotiei"

Louis Van Gaal anunta ca nu mai e interesat de niciun job in fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Martie 2019, 11:11
Data actualizarii: Marti 12 Martie 2019, 11:11

Antrenorul de 67 de ani vrea sa petreaca mai mult timp alaturi de familie. I-a promis sotiei ca renunta inca de acum 10 ani.

"Sunt un pensionar acum. Nu am nicio ambitie sa fiu director tehnic sau expert TV. Sotia mea a renuntat la munca ei acum 22 de ani si m-a urmat cand am plecat in strainatate. I-am spus ca voi renunta si eu la serviciu cand voi implini 55 de ani, dar am mai lucrat pana la 65. Sotia mea merita sa aiba o viata in afara fotbalului alaturi de mine. E foarte fericita cu decizia pe care am luat-o. Cred ca as fi putut sa lucrez ca director sportiv. Dar, in acesata calitate, nu poti sa mergi la antrenamente sau sa spui ceva de teama sa nu se supere antrenorul, directorii sau presa. Nu-mi doresc un astfel de job", a spus Van Gaal intr-un interviu acordat emisiunii VTBL.

In aproape 30 de ani de cariera, Van Gaal le-a pregatit pe Ajax, Barcelona, Bayern sau Manchester United. A lucrat in doua randuri si la nationala Olandei, pe care a dus-o pana pe locul 3 la Mondialul din 2014.

Modifică setările cookies