Richarlyson Atletico Mineiro bisexual nationala Braziliei Sao Paulo Fotbal extern

Un fotbalist din naționala Braziliei a anunțat că este bisexual! A jucat lângă Dani Alves, Marcelo sau Robinho

Richarlyson s-a remarcat la Sao Paulo și Atletico Mineiro, dar a mai evoluat și la Salzburg sau Chapecoense.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iunie 2022, 08:47
Data actualizarii: Sambata 25 Iunie 2022, 09:48

Fostul internațional brazilian Richarlyson, care a jucat în două meciuri pentru selecționata Braziliei în 2008, a declarat într-un podcast pentru Grupo Globo că este bisexual, informează Reuters, preluată de news.ro.

“Astăzi am decis să mărturisesc: sunt bisexual. Dacă asta lipsea, iată! Acum vreau să văd dacă lucrurile vor merge mai bine.

Am fost întrebat toată viaţa dacă sunt homosexual. Am avut întâlniri cu bărbaţi şi am avut întâlniri şi cu femei. Sunt normal, am sentimente”, a spus Richarlyson.

Richarlyson, titular la singurele două prezențe în naționala Braziliei

Mijlocaș defensiv, Richarlyson a jucat de-a lungul carierei pentru mari cluburi din Brazilia ca Sao Paulo FC (triplu campion, în 2006, 2007 și 2008, și câștigător al Campionatului Mondial al Cluburilor în 2005) şi Atletico Mineiro (câștigător al Copei Libertadores în 2013).

A mai evoluat și la Chapecoense, iar în Europa a fost legitimat la Salzburg. Acum, el este comentator sportiv la posturile Globo şi SporTV.

În cele două meciuri amicale jucate la naționala Braziliei sub comanda lui Dunga, 1-0 cu Suedia și 1-0 cu Irlanda, Richarlyson a fost titular și a evoluat alături de Dani Alves, Marcelo, Robinho sau Julio Baptista, printre alții.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!