UMILINTA ISTORICA pentru Kayseri: niciodata in istoria clubului nu s-a intamplat asa ceva! Sumudica, aparat in Turcia: "A jucat eroic, a redescoperit America!"
Marti 03 Aprilie 2018, 07:38

UMILINTA ISTORICA pentru Kayseri: niciodata in istoria clubului nu s-a intamplat asa ceva! Sumudica, aparat in Turcia: "A jucat eroic, a redescoperit America!"

Sumudica a suferit o infrangere zdrobitoare cu Fenerbahce in derby-ul pentru Europa, scor 0-5.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Niciodata in istorie Kayserispor nu a incasat cinci goluri pe teren propriu. Tehnicianul roman a recunoscut ca acest rezultat este "rusinea carierei" pentru, jucatorii au mers in fata fanilor pentru a-si cere scuze, insa sunt si voci care il lauda pe Sumudica pentru ceea ce a realizat pana acum.

Oguz Cetinm, fost antrenor al lui Fener si fost selectioner al Turciei, a comentat pentru presa turca meciul de luni seara si a apreciat faptul ca Sumudica a reusit sa transforme total o echipa care sezonul trecut lupta pentru salvarea de la retrogradare.

"Sumudica a redescoperit America. Echipa lui a jucat eroic sezonul asta. Si-a pus actorii in scena asa cum a putut mai bine, bazandu-se aproape exclusiv pe motivatia lor",
a declart Cetinm pentru Tivibu Spor.

Dupa 27 de etape, Kayseri e pe 7 in Turcia, cu 41 de puncte. Trabzon e pe ultimul loc de Europa, 5, si are un punct mai mult.Avertizare ANM: temperaturile scad cu până la zece grade în următoarele zile