"E rusinea vietii mele! Nu mai vreau bani pe care nu-i merit!" SUMUDICA, OUT DE LA KAYSERI?! Anunt BOMBA dupa dezastrul cu Fenerbahce
Luni 02 Aprilie 2018, 22:49

"E rusinea vietii mele! Nu mai vreau bani pe care nu-i merit!" SUMUDICA, OUT DE LA KAYSERI?! Anunt BOMBA dupa dezastrul cu Fenerbahce

Kayserispor a pierdut cu 5-0 pe teren propriu in derby-ul cu Fenerbahce!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

In fata presei, Sumudica a anuntat ca e gata sa renunte la functia sa! Marti se va intalni cu patronul clubului pentru a-si hotari viitorul!

"E o mare rusine pentru mine ce s-a intamplat in seara asta. N-am pierdut cu 5-0 niciodata. Am jucat si in Europa League, dar o rusine ca asta n-am ami trait. E rusinea cea mai mare pe care o simt. Nu e bine sa vorbesc acum mai mult. Ma voi intalni cu patronul maine si vom vedea ce decizie vom lua. Am jucat slab in partea a doua a campionatului. Nu vreau sa raman, nu vreau sa iau bani pe care nu-i merit", a spus Sumudica.

Dupa 27 de etape, Kayseri e pe 7 in Turcia, cu 41 de puncte. Trabzon e pe ultimul loc de Europa, 5, si are un punct mai mult.
 


 Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea