VIDEO Ultrașii celei mai de succes echipe din Franța au dat foc stadionului de supărare!

Saint-Etienne Geoffroy-Guichard Ligue 1 ultras Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 11:09
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 11:19

Saint-Etienne are în palmares zece titluri de campioană, dar acum este penultima în Ligue 1, pe loc de retrogradare.

Fanii echipei AS Saint-Etienne, aflaţi în afara Stadionului Geoffroy-Guichard, au aruncat cu torţe şi artificii înspre arenă, provocând un incendiu, care a fost stins destul de repede, informează AFP.

Suporterii nu au avut acces la meciul pe care Saint-Etienne l-a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, cu Remis, scor 1-2, în penultima etapă a Ligue 1, rezultat care a coborât echipa de zece ori campioană a Franţei pe loc de retrogradare.

Suporterii au scandat ”Demisia!”

Un grup de susţinători ai gazdelor aflat în faţa stadionului a aruncat torţe şi artificii care au lovit arena şi au aprins un car de televiziune parcat în apropiere, provocând un incendiu care a fost rapid controlat de către forţele de securitate.

Fanii au scandat "Demisia, demisia" şi au blocat intrarea principală în stadion. Poliţia a interevenit în forţă, cu un tun cu apă, pentru a-i dispersa.

Saint-Etienne joacă în ultima etapă în deplasare cu FC Nantes

Saint-Etienne fusese sancţionată cu un meci cu porţile închise din cauza incidentelor din timpul meciului ASSE-Monaco (1-4) din 24 aprilie, la care au fost folosite sute de dispozitive pirotehnice.

Echipa antrenată de Pascal Dupraz ocupă locul 19 în clasament, retrogradabil, cu 31 de puncte, la egalitate cu Metz, de pe locul 18, de baraj.

În ultima etapă, Saint-Etienne joacă pe terenul formaţiei FC Nantes, iar Metz evoluează, tot în deplasare, cu noua campioană, PSG.

News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!