Franta

Discreție pe teren, nebunie în vestiar! Cum au sărbătorit starurile de la PSG câștigarea celui de-al zecelea titlu în Ligue 1

PSG a câștigat al zecelea titlu de campioană în Ligue 1, însă bucuria a fost umbrită de sezonul ratat în Liga Campionilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 16:49
Data actualizarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 17:02

Jucătorii echipei PSG au sărbătorit cel de-a zecelea titlu din istoria clubului fără o parte a fanilor, cei din grupul Collectif Ultras Paris, care au părăsit Stadionul Parc des Princes, înaintea finalului meciului cu Lens. 

Nici ceilalţi suporterii parizieni nu au zăbovit prea mult după joc. La fel şi jucătorii, care s-au adunat pentru scurt timp la centrul terenului după fluierul final şi şi-au ridicat braţele spre cer, precum Marco Verratti, singurul jucător care a câştigat toate cele opt titluri din era patronilor din Qatar. Lionel Messi a fost unul dintre primii care a mers la vestiare, în ciuda golului său care a "securizat" titlul.

Petrecerea s-a mutat la vestiare

Dacă pe teren au fost mai rezervați în a-și manifesta bucuria, ținând cont de relația precară pe care o au cu fanii, jucătorii de la PSG și-au manifestat euforia în vestiare, acolo unde Mbappe s-a aflat în centrul atenției. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Paris Saint-Germain (@psg)

"Sunt lucruri pe care nu le înţeleg... În fotbal, câştigi, pierzi... Ar fi la fel de rău dacă am câştiga totul, în fiecare an... Noi încercăm mereu, cu inima, cu totul, suntem oameni normali care pot avea eşecuri, ca tine, ca el, ca toată lumea, ca şi ei. Ştim ce am făcut pentru a ajunge aici. Există încă mulţi oameni care cred în noi. Suntem, de asemenea, primii care vor să câştige totul. 

Ultraşii au fost dezamăgiţi după Madrid, dar la un moment dat trebuie să treci peste. După aceea, sunt fiinţe umane ca şi noi, au dreptul să facă ceea ce cred că este mai bine. Dar ei trebuie să ştie că întotdeauna dăm totul pe terenul de fotbal. Există o singură echipă care câştigă Liga Campionilor în fiecare an. Sper că vom reuşi. Dar deja, acest titlu va rămâne în istoria clubului, a clubului nostru şi sper că şi în a lor, într-o zi", a declarat Marco Veratti la finalul partidei.

Modifică setările cookies