Real Madrid kylian mbappe PSG Fotbal extern

Ultimatumul dat de Real Madrid pentru Kylian Mbappe. Ce trebuie să facă francezul pentru a nu pierde oferta galacticilor

Plecarea lui Kylian Mbappe (23 ani) de la Paris Saint-Germain este unul dintre cele mai dezbătute subiecte din fotbalul mondial. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 11:10
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 11:26

Oficialii de pe Parc des Princes sunt dispuși să facă orice compromis financiar pentru a-l putea păstra pe jucătorul momentului din fotbalul mondial. Atacantul francez este cel mai bun fotbalist din echipa lui PSG, ca și în sezoanele precedente, însă rămâne liber de contract la finalul lunii iunie. 

Mbappe își dorește de mai bine de un an să se transfere la Real Madrid, echipă pentru care poate semna gratis, însă francezii insistă pentru a-l convinge să semneze un nou contract.

Condiția pusă de Real Madrid 

Cu toate acestea, starul de la PSG ezită să ofere un răspuns cu privire la oferta venită din partea galacticilor, iar gruparea mardileană pare să nu mai fie dispusă să aștepte.

Potrivit presei din Spania, Real Madrid își dorește ca Mbappe să semneze un precontract imediat după dubla din Liga Campionilor, din optimile de finală, iar dacă nu va accepta există posibilitatea să își îndrepte atenția spre un alt atacant.

Cum ar putea rămâne Mbappe la PSG 

Conform celor de la L'Equipe, atacantul francez le-a cerut conducătorilor lui Paris Saint-Germain să revină starul echipei, iar statutul său să fie unul clar pe teren. Mai mult, Mbappe nu vrea să mai fie mutat pe diferite posturi în atac, în funcție de dispozițiile lui Leo Messi și Neymar. 

Cei de la Paris Saint-Germain i-ar fi propus chiar să fie el unicul executant al penalty-urilor, în fața lui Messi și Neymar, care au eșuat să le transforme în ultimele două meciuri ale lui PSG. Acest lucru este văzut de Mbappe cu ochi buni, în contextul în care la Real nu ar avea acest privilegiu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!