Ultima ofertă pentru transferul lui Kylian Mbappe: "Dacă nu acceptă, ușa îi va fi închisă definitiv"

kylian mbappe PSG Real Madrid Fotbal extern Kylian Mbappe, atacantul lui PSG / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Decembrie 2023, 21:11
Data actualizarii: Vineri 01 Decembrie 2023, 21:12

Kylian Mbappe (24 de ani) va intra în ultimele șase luni de contract cu Paris Saint-Germain, iar în iarnă ar urma să primească o ofertă pentru a părăsi Parc des Princes.

Curtat intens de Real Madrid în ultimii ani, Mbappe a rămas la PSG, iar în mai 2022 a luat decizia surprinzătoare, la acel moment, de a-și prelungi contractul cu formația franceză până în 2024.

Real Madrid, gata să facă o ultimă ofertă pentru Kylian Mbappe

Din ianuarie, starul Franței este liber să își negocieze transferul la o altă echipă, iar publicația spaniolă Relevo scrie că Real Madrid e gata să facă o ultimă încercare de a obține semnătura lui Kylian Mbappe.

"Dacă nu acceptă acum, ușa îi va fi închisă definitiv", susțin jurnaliștii spanioli, care anunță că Real Madrid îi va face o ofertă oficială lui Mbappe în prima parte a anului 2024. În acest fel, atacantul ar putea sosi liber de contract în vară, dacă alege să nu prelungească din nou cu PSG.

Sursa citată scrie că în tabăra lui Real Madrid "există optism, însă unul controlat. Semnalele primite sugerează că transferul s-ar putea realiza, însă o situație similară a existat și în alte ocazii, iar atunci a eșuat".

În funcție de răspunsul lui Mbappe, Real Madrid va decide cum va arăta fereastra de mercato din vara anului 2024. 

Rămas fără Messi și Neymar în atac din acest sezon, Kylian Mbappe este de departe numărul 1 la Paris Saint-Germain în actuala stagiune. Atacantul a marcat 17 goluri în primele 17 meciuri, echipa lui ocupă prima poziție în Ligue 1, însă calificarea în optimile Champions League se va decide în ultima rundă din grupe, când Parisul va juca pe terenul Borussiei Dortmund.

Kylian Mbappe a refuzat să vorbească despre prelungirea contractului cu PSG

La o conferință de presă susținută în cantonamentul naționalei Franței, pe 17 noiembrie, lui Kylian Mbappe i s-au adresat și întrebări fără legătură cu echipa națională. Cu contractul de la PSG scadent în vară, Mbappe a refuzat să le spună jurnaliștilor dacă a luat o decizie în privința prelungirii.

"Nu este o întrebare legată de naționala Franței. Dacă vrei să adresezi această întrebare trebuie să mergi în cantonamentul lui PSG și voi răspunde acolo. Naționala este mai presus de orice. Prelungirea cu PSG nu este o greutate care să mă apese. Nu mă gândesc la asta când sunt pe teren. Când sunt pe teren nu am în cap lucruri din afara lui", a spus Mbappe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!