OFICIAL Transferat ca un ”rege”, fostul star al lui Real Madrid și PSG a fost dat afară azi de la echipă după jumătate de sezon!

Jese Rodriguez Ankaragucu contract reziliat PSG Real Madrid Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 11:42
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 11:44

Jese Rodriguez și Ankaragucu au ajuns la un acord cu privire la rezilierea contractului.

Ankaragucu a anunțat vineri rezilierea contractului lui Jese Rodriguez (29 de ani), atacantul fostă mare speranță a fotbalului spaniol de la Real Madrid și PSG care, la momentul transferului din vară în Turcia, era întâmpinat pe rețelele de socializare din Ankara cu ”Welcome, King!”.

”Am ajuns la un acord cu privire la rezilierea contractului dintre clubul nostru și Jese Rodriguez. 

Îi mulțumim lui Jese Rodriguez pentru efortul depus și pentru serviciile aduse și îi urăm succes în carieră”, a scris Ankaragucu pe contul oficial de Twitter al grupării din Turcia.

PSG plătise 25 de milioane de euro lui Real Madrid pentru Jese Rodriguez

Jese semnase în iunie un contract pe un sezon, cu posibilitatea prelungirii pe încă un an, cu nou-promovata în Super Lig, care l-a înfățișat pe spaniol ca pe o mare vedetă și i-a făcut inclusiv un clip de prezentare cu muzica celor de la Gypsy Kings.

Atacantul a fost legitimat la Real Madrid de la vârsta de 14 ani, între 2007 și 2016, când a fost transferat la Paris Saint-Germain.

PSG a plătit atunci pentru atacant 25 de milioane de euro, dar l-a împrumutat sezon de sezon (la Las Palmas, Stoke City, Betis Sevilla și Sporting Lisabona).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!